Avto.info

Slovenija OffRoad 2017 se bliža

Atraktivne vožnje in veliko užitkov za obiskovalce

Slovenija OffRoad 2017 se bliža: Atraktivne vožnje in veliko užitkov za obiskovalce

Slovenija OffRoad 2017 se bliža

Avtor: Foto: Boltez d.o.o.

Letošnje edinstveno tekmovanje s terenskimi avtomobili se bliža. V nedeljo 12. marca se bodo v gramoznici Graben pri Radovljici ponovno pomerili najboljši vozniki terenskih avtomobilov, obiskovalci pa bodo lahko uživali v številnih atrakcijah. Letos bo tekmovanje drugič zapored  na novi lokaciji na obrobju Radovljice, ob reki Savi, ki je zelo enostavno dostopna, poleg tega pa je mogoče zagotoviti tudi večjo raven varnosti za gledalce.

Tekmovalci se bodo tudi letos spopadli na približno 800 metrov dolgi hitrostni preizkušnji, medtem, ko bo težavnostni (»hard«) preizkušnja, ki se jo lahko udeležijo le lastniki za ta namen posebej predelanih avtomobilov, speljana po povsem novi progi. Vsekakor bosta obe preizkušnji (za vsako sta predvideni dve vožnji) zelo atraktivni, obiskovalci pa bodo dogajanje prvič lahko spremljali tudi na velikem zaslonu.

Vodja hitrostne preizkušnje bo Brane Prezelj, ki bo sodeloval tudi  s sodniki društva Panter Kamnik. Tekmovanje bo potekalo  v skladu s pravilnikom Off Road zveze Slovenije, kar pomeni, da morajo tekmovalci uporabljati varnostne čelade in ostalo opremo. Organizator tekmovalnega dela prireditve je že vsa leta Off Road klub White Tiger. Vodja tekmovanja je inštruktor terenske vožnje Janez Marolt. 

Na prireditvi bo tudi letos  poskrbljeno za dodatne atraktivne in spremljevalne aktivnosti, ki motivirajo obiskovalce in tekmovalce kot so ogled in preizkus novih terenskih vozil znanke Jeep, ter VIP prostor in pogostitev. Na prireditvi Slovenija OffRoad se bodo s svojimi vozili, namenjenimi premagovanju brezpotij predstavili tudi poklicni gasilci PGD Radovljica.

Več informacij

Send to Kindle
| Share

Oddaj komentar

Iskalnik rabljenih vozil

Išči

E-novice s področja avtomobilizma - prijava / odjava
Zvezdne steze Denis Avdič
Video trening varne vožnje
Video test Renault scenic dCi 110 EDC bose
Video test audi A8 3,0 TDI quattro
Domača predstavitev kia picanto
Domača predstavitev citroën DS4
Video test fiat punto evo
Reportaža - Vzhajajoča dežela avtomobilov