Avto.info

Grega Premrl & Vili Ošlaj

Bolezen Grege Premrla zakrivila odstop na "Alpiju"

Grega Premrl & Vili Ošlaj: Bolezen Grege Premrla zakrivila odstop na

Grega Premrl & Vili Ošlaj

Avtor: Foto: PR - Unikatoy Racing
Grega Premrl & Vili Ošlaj: Bolezen Grege Premrla zakrivila odstop na "Alpiju" Grega Premrl & Vili Ošlaj: Bolezen Grege Premrla zakrivila odstop na "Alpiju"

Gregi Premrlu tokrat ni šlo po načrtih. V Italiji je bilo vse nared za nastop na reliju Friuli Venezia Giulia, a je moral Premrl zaradi zastrupitve​ odstopiti še pred začetkom glavnega, sobotnega dela.

​Ekipa Unikatoy racing je želela reli, ki je med slovenskimi ljubitelji avtomobilskega športa večinoma znan kot Alpi Orientali, dobro izkoristiti za pripravo na prihajajoči, zelo pomemben reli v Novi Gorici. Slednji bo štel za točke državnega prvenstva, kjer Grega Premrl in njegov sovoznik Vili Ošlaj držita visoke uvrstitve v generalni razvrstitvi in razvrstitvi divizije 2.

​"Žal nam ni uspelo odpeljati kaj dosti kilometrov," razlaga Premrl, ​ki je uspel odpeljati le petkov del relija - shakedown in superspecial. "Nove izkušnje in brušenje dirkaške rje po poletnem premoru bi nam vsem skupaj prišli še kako prav. Tokrat nisem imel sreče, saj je bilo v takšnem stanju nemogoče nadaljevati. Reli zahteva popolno pripravljenost in že najmanjše težave lahko pomenijo precej slabši rezultat, če ne celo potencialno nevarnost - sploh pa takšna bolezen, ki človeku seveda ne nudi možnosti, da bi se lahko soočal s fizičnim naporom. Kljub temu bomo v Novi Gorici šli na polno in poskušali doseči čim boljši rezultat," še poudari Premrl, ki je na reliju Nova Gorica v preteklosti že prikazal zelo kakovostne vožnje.

Reli Nova Gorica bo na sporedu 8. in 9. septembra.

Send to Kindle
| Share

Oddaj komentar

Iskalnik rabljenih vozil

Išči

E-novice s področja avtomobilizma - prijava / odjava
Zvezdne steze Denis Avdič
Video trening varne vožnje
Video test Renault scenic dCi 110 EDC bose
Video test audi A8 3,0 TDI quattro
Domača predstavitev kia picanto
Domača predstavitev citroën DS4
Video test fiat punto evo
Reportaža - Vzhajajoča dežela avtomobilov