Avto.info

RALLY VEČER v Dutovljah na Krasu

Promocija relija ter osveščanje javnosti

RALLY VEČER v Dutovljah na Krasu: Promocija relija ter osveščanje javnosti

RALLY VEČER v Dutovljah na Krasu

Avtor: Foto: Športno kulturno razvojno društvo Na Placu
RALLY VEČER v Dutovljah na Krasu: Promocija relija ter osveščanje javnosti

V soboto, 15. aprila ob 18:30 bomo v Dutovljah na Krasu organizirali rally večer, kateri je namenjen promociji relija ter osveščanju javnosti, saj v športno kulturnem društvu Na Placu menimo, da ta šport potrebuje večjo prepoznavnost. Teden dni pred pričetkom našega DP v reliju bo na osnovni šoli Dutovlje (Dutovlje 135, 6221 Dutovlje), že drugo leto zapored potekal rally večer.

Teden dni pred začetkom letošnje sezone državnega prvenstva v reliju, bomo na rally večeru, ki bo potekal na velikonočno soboto v osnovni šoli Dutovlje, gostili najhitrejša voznika relija iz lanske sezone. Državnega prvaka - Idrijčana Aleksa Humarja z sovoznikom Jako Cevcem ter njegovega someščana Roka Turka z sovoznico Blanko Kacin.

Med pogovorom, ki se bo pričel ob 19.00 boste lahko izvedeli marsikatero zanimivo podrobnost iz zakulisja dogajanja, pred in po pogovoru pa si boste na šolskem dvorišču lahko ogledali nekaj razstavljenih dirkalnikov, pripravljenih za tekmovanje na relijih. Med njimi tudi enega najzmogljivejših v Sloveniji, Peugeota 208 T16 skupine R5, ki ga bo na ogled pripeljalo podjetje OPV iz Lučin, katero se ukvarja s pripravo in izposojo dirkalnih avtomobilov.

Ker so se popolnoma vsi gostujoči na dogodek odzvali povsem prostovoljno je VSTOP PROST! Lepo vabljeni vsi - ljubitelji relija, aktivni in bivši tekmovalci ter vsi, ki vas zanima ta atraktiven šport!

Send to Kindle
| Share

Oddaj komentar

Iskalnik rabljenih vozil

Išči

E-novice s področja avtomobilizma - prijava / odjava
Zvezdne steze Denis Avdič
Video trening varne vožnje
Video test Renault scenic dCi 110 EDC bose
Video test audi A8 3,0 TDI quattro
Domača predstavitev kia picanto
Domača predstavitev citroën DS4
Video test fiat punto evo
Reportaža - Vzhajajoča dežela avtomobilov