Avto.info

"Best Brands in All Classes“

Alfa Romeo osvojila tri prva mesta v posameznih kategorijah nagrad revije AUTO BILD

"Best Brands in All Classes“

Avtor: Foto: Alfa Romeo

Več kot 60.000 bralcev revije AUTO BILD je izbralo modele Alfa Romeo za najlepše oblikovane v treh kategorijah. V študiji o nakupnih odločitvah "The Best Brands in All Classes 2021", se je Alfa Romeo povzpela na sam vrh kategorij "Compact Car", "Midsize Car" in "Midsize SUV".

Bralci revije AUTO BILD visoko cenijo slog Alfe Romeo. V nedavni raziskavi o najboljših avtomobilskih znamkah v vseh razredih ("Best brands in all classes") so vozila Alfa Romeo izbrali za najlepše oblikovana v treh kategorijah. V kategoriji "Compact Cars" model Alfa Romeo Giulietta, v kategoriji "Middle Class" je bila izbrana Alfa Romeo Giulia, v kategoriji "Medium SUV" pa Alfa Romeo Stelvio. Alfa Romeo Giulia in Alfa Romeo Stelvio sta v študiji o nakupnih odločitvah bralcev AUTO BILD zmagala že petič zapored.

Vse tri zmagovalne modele, ki so že prejeli številne mednarodne nagrade, so oblikovali v Centro Stile Alfa Romeo, ikoničnem in inspirativnem središču, ki je pred kratkim postalo tudi sedež znamke, kjer ekipa Alfa Romeo tesno sodeluje z oblikovalci, ki so ustvarili in še ustvarjajo modele, ki so zapisani v zgodovino avtomobilizma. Lepota in dinamičnost sta bila vedno razpoznavna znaka vseh stvaritev te italijanske znamke, zmaga na “Best Brands” v Nemčiji pa še dodatno plemeniti obsežno zbirko nagrad, ki so jih v zadnjih nekaj letih odnesli domov v Italijo.

Alfa Romeo Giulietta je med drugim prejela nagrado za oblikovanje "autonis", ki jo podeljuje AUTO, MOTOR UND SPORT, ter nagrado "Design Trophy", ki ji jo je podelil AUTO ZEITUNG. Alfa Romeo Giulia je dobitnica nagrade "Red Dot Award" v Nemčiji in "Compasso d'Oro", ene najprestižnejših nagrad za oblikovanje na svetu. Stelvio, prvi SUV znamke Alfa Romeo, je prav tako zmagal na natečaju za oblikovanje "autonis", ki ga je organiziral AUTO, MOTOR UND SPORT. Modelski različici, ki sta prav tako osvojili največ nagrad za tehnologijo, užitek v vožnji in inovativnost, sta Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio in Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio. Standardni vrhunski različici obeh modelov izstopata med super športnimi avtomobili, zahvaljujoč zmogljivemu bencinskemu motorju V6 z močjo 375 kW (510 KM).

Za raziskavo o najboljših znamkah vseh razredov "The Best Brands in All Classes", ki je bila izvedena že desetič, je AUTO BILD pozval bralce, da ocenijo najbolj znane blagovne znamke iz različnih panog. Upoštevali so vse najpomembnejše kriterije za nakup avtomobila, vključno z oblikovanjem. Na področju avtomobilizma so ocenjevali 37 znamk iz 14 segmentov, od najmanjših avtomobilov do SUV modelov. Skupaj je sodelovalo več kot 60.000 bralcev.

Send to Kindle
| Share

Oddaj komentar

Iskalnik rabljenih vozil

Išči

E-novice s področja avtomobilizma - prijava / odjava
Zvezdne steze Denis Avdič
Video trening varne vožnje
Video test Renault scenic dCi 110 EDC bose
Video test audi A8 3,0 TDI quattro
Domača predstavitev kia picanto
Domača predstavitev citroën DS4
Video test fiat punto evo
Reportaža - Vzhajajoča dežela avtomobilov