Avto.info

Unikatoy Racing

Grega Premrl in vsi ostali člani ekipe Unikatoy Racing že nestrpno odštevajo dneve do pričetka sezone 2018

Unikatoy Racing: Grega Premrl in vsi ostali člani ekipe Unikatoy Racing že nestrpno odštevajo dneve do pričetka sezone 2018

Unikatoy Racing

Avtor: Foto: PR - Unikatoy Racing

Premrl se je naslova državnega prvaka divizije 2 v lanski sezoni veselil v družbi enega najbolj izkušenih in uspešnih slovenskih sovoznikov, Vilija Ošlaja. Posadka tudi v letošnji sezoni ostaja nespremenjena, prav tako pa pri ekipi Unikatoy ne bodo zamenjali niti svojega zmagovalnega konja - Citroëna DS3 R3T.

V načrtu celotno državno prvenstvo in nekaj relijev v tujini
Tekmovalna zasedba posadk v slovenskem državnem prvenstvu utegne biti (glede na napovedi pred sezono) ena najbolj kakovostnih in številčnih doslej - morda celo najbolj v diviziji 2, kjer nastopata Premrl in Ošlaj. Gre za divizijo, kjer tekmujejo najhitrejši dirkalniki s pogonom na en kolesni par. Prvenstvo se prične že čez slab mesec dni, ponovno na slikovitih in tehnično zahtevnih hitrostnih preizkušnjah relija Vipavska dolina. Državno prvenstvo bo nato obsegalo še dodatnih 5 prireditev, od tega le eno v tujini. Poleg Croatia Rallyja, ki bo štel za DP, bo ekipa Unikatoy Racing poskusila tudi z nastopi na nekaterih drugih tujih relijih.

Premrl želi napraviti korak naprej: "Želim si ponovitve lanske sezone, a kljub temu napraviti še korak naprej," razmišlja Grega Premrl pred pričetkom letošnjih tekmovanj. "Po koncu lanske sezone sem sicer želel zamenjati dirkalnik za močnejšega, a smo se v ekipi naposled odločili, da bo glede na naše zmožnosti optimalno vsaj še letos vztrajati s Citroënom. Na izbranih relijih bom kljub temu sedel tudi v kakšen drug dirkalnik. Še posebej si želim nastopiti z dirkalnikom razreda R2. Če bodo stvari dobro stekle, pa ne izključujem niti nastopa v štirikolesno-gnanem dirkalniku razreda Proto ali R5. Nestrpno že pričakujem novo sezono in se veselim novih spektakularnih obračunov."

Sezona se bo ekipo Unikatoy Racing pričela v Vipavski dolini 21.-22. aprila.

Send to Kindle
| Share

Oddaj komentar

Iskalnik rabljenih vozil

Išči

E-novice s področja avtomobilizma - prijava / odjava
Zvezdne steze Denis Avdič
Video trening varne vožnje
Video test Renault scenic dCi 110 EDC bose
Video test audi A8 3,0 TDI quattro
Domača predstavitev kia picanto
Domača predstavitev citroën DS4
Video test fiat punto evo
Reportaža - Vzhajajoča dežela avtomobilov