Avto.info

Kljub tehničnim težavam iz Zagreba zadovoljni

Končni izplen Premrla in Ošlaja je 5. mesto v diviziji 2 slovenskega državnega prvenstva

Kljub tehničnim težavam iz Zagreba zadovoljni: Končni izplen Premrla in Ošlaja je 5. mesto v diviziji 2 slovenskega državnega prvenstva

Kljub tehničnim težavam iz Zagreba zadovoljni

Avtor: Foto: PR - Unikatoy Racing
Kljub tehničnim težavam iz Zagreba zadovoljni: Končni izplen Premrla in Ošlaja je 5. mesto v diviziji 2 slovenskega državnega prvenstva Kljub tehničnim težavam iz Zagreba zadovoljni: Končni izplen Premrla in Ošlaja je 5. mesto v diviziji 2 slovenskega državnega prvenstva Kljub tehničnim težavam iz Zagreba zadovoljni: Končni izplen Premrla in Ošlaja je 5. mesto v diviziji 2 slovenskega državnega prvenstva

Letošnji reli Ina Delta je minil v znamenju hude vročine in hitrih "brzincev", ki so poskrbeli za nemalo težav in nesreč udeleženih posadk. Kljub temu je avtomobilska dirka z najdaljšo tradicijo na Hrvaškem Grego Premrla in Vilija Ošlaja navdala z optimizmom pred jesenskim nadaljevanjem sezone.

Reli se za posadko Unikatoy Racinga ni začel najbolje, saj so že na uvodni hitrostni preizkušnji, superspecialu v Zagrebu, dirkalnik začele pestiti tehnične težave. Te so bile tokrat žal prehude in Toyota GT86 je petkov večer dočakala v servisni coni. Premrlu in Ošlaju tako ni preostalo drugega, kot da v soboto nadaljuje z velikim zaostankom ob pomoči pravila "super rally".

"Nič hudega, to je pač sestavni del našega športa," je ob neljubem dogodku dejal Grega Premrl, ki je kljub težavam na uvodni HP uspel doseči zadovoljiv čas. "Tudi na ta rally smo z ekipo prišli predvsem nabirati dirkaške kilometre. To smo v soboto zelo uspešno tudi počeli, poleg tega pa pričeli tudi z doseganjem vse boljših časov. V novem dirkalniku se počutim vse bolj domače in že se veselim jesenskega nadaljevanja sezone," je Premrl še dodal po prihodu na ciljno rampo, ki je bila tokrat postavljena v središče Zagreba.

Končni izplen Premrla in Ošlaja je 5. mesto v diviziji 2 slovenskega državnega prvenstva, kjer se v tem trenutku nahajata tudi v skupni razvrstitvi. Na reliju v Železnikih posadka Unikatoy Racinga ne bo nastopila, vrača pa se na letos najzahtevnejšem slovenskem reliju, septembra v Novi Gorici.

Send to Kindle
| Share

Oddaj komentar

Iskalnik rabljenih vozil

Išči

E-novice s področja avtomobilizma - prijava / odjava
Zvezdne steze Denis Avdič
Video trening varne vožnje
Video test Renault scenic dCi 110 EDC bose
Video test audi A8 3,0 TDI quattro
Domača predstavitev kia picanto
Domača predstavitev citroën DS4
Video test fiat punto evo
Reportaža - Vzhajajoča dežela avtomobilov