Avto.info

Grega Premrl in Vili Ošlaj

Premrl pripravljen na novogoriški spektakel

Grega Premrl in Vili Ošlaj : Premrl pripravljen na novogoriški spektakel

Grega Premrl in Vili Ošlaj

Avtor: Foto: PR - Unikatoy Racing
Grega Premrl in Vili Ošlaj : Premrl pripravljen na novogoriški spektakel Grega Premrl in Vili Ošlaj : Premrl pripravljen na novogoriški spektakel

Po poletnem premoru se nadaljuje letošnja sezona slovenskega državnega prvenstva v reliju. Konec tedna bo na sporedu 8. Mahle reli Nova Gorica, v konkurenci katerega bo letos nastopilo tudi več mednarodno znanih posadk. Posadke čaka 13 hitrostnih preizkušenj v skupni dolžini 151 kilometrov. Grega Premrl in Vili Ošlaj bosta nastopila s Toyoto GT86 skupine R3, ki bo imela na boku startno številko 36.

"Reli v Novi Gorici bo letos za našo ekipo predstavljal največji izziv, saj bo dolg in naporen, konkurenca pa močna. Veselim se številnih gledalcev, ki bodo z navijanjem pospremili posadke ob hitrostnih preizkušnjah. Predvsem bo atraktivno novost predstavljal petkov večerni superspecial na ulicah Nove Gorice. Upam, da se naši ekipi vse izide po načrtih in prikažemo vožnje, s katerimi bomo zadovoljni," je pred odhodom v Novo Gorico dejal Grega Premrl.

Tudi letos trasa relija Nova Gorica prinaša številne atraktivne točke za obisk in varno spremljanje dirke. Že v petek popoldne bo na sporedu pet hitrostnih preizkušenj, sobota pa bo z osmimi hitrostnimi preizkušnjami zagotovo odločilna. Na startni listi je 107 posadk, kar je že samo po sebi zagotovilo za pravi dirkaški spektakel.

Več informacij

Send to Kindle
| Share

Oddaj komentar

Iskalnik rabljenih vozil

Išči

E-novice s področja avtomobilizma - prijava / odjava
Zvezdne steze Denis Avdič
Video trening varne vožnje
Video test Renault scenic dCi 110 EDC bose
Video test audi A8 3,0 TDI quattro
Domača predstavitev kia picanto
Domača predstavitev citroën DS4
Video test fiat punto evo
Reportaža - Vzhajajoča dežela avtomobilov