Avto.info

Aplikacija My BMW

Digitalizacija in mobilnost z roko v roki

Aplikacija My BMW: Digitalizacija in mobilnost z roko v roki

Aplikacija My BMW

Avtor: Foto: BMW

BMW Group se že vrsto let osredotoča na digitalizacijo servisnih storitev in orodij, saj verjame, da te omogočajo boljšo povezanost z lastniki vozil BMW, izboljšujejo uporabniško izkušnjo in pomagajo pri ustvarjanju dodane vrednosti. Aplikacija My BMW ponuja neposredno povezavo v svet BMW, je enostavna za namestitev in uporabo ter uporabniku omogoči neprimerljivo digitalizacijo v mobilnosti. Širok spekter funkcionalnosti med drugim status vrat in možnost zaklenitve na daljavo, vklop avtomobilskih žarometov, načrtovanje poti in vnos cilja neposredno v navigacijski sistem BMW.

Za lastnike popolnoma električnih ali priključno hibridnih vozil BMW aplikacija ponuja še več funkcionalnosti, možnost preverjanja trenutnega stanja baterije in dosega vozila, iskanje najbližje polnilne postaje s podatki o ceni in o razpoložljivosti polnilnih mest ter nastavitev klimatske naprave med polnjenjem, kar zagotavlja, da je baterija ob zagonu vozila na idealni delovni temperaturi. To pomeni, da bo deloval s polno učinkovitostjo takoj, ko je lastnik pripravljen na pot, hkrati pa bo varčeval z energijo baterije za ogrevanje ali hlajenje kabine med vožnjo.

Lastniki termično gnanih vozil BMW lahko prav tako izkoristijo aplikacijo, ki jim omogoča, da preverijo trenutno raven goriva v svojem avtomobilu in ocenijo njegov doseg, poiščejo bližnje bencinske črpalke ter preverijo, če je nivo olja zadosten. V primeru okvare ali nesreče lahko uporabnik z aplikacijo pokliče pomoč na cesti BMW in z asistenčno službo samodejno deli vitalne podatke o svojem vozilu. Aplikacija My BMW ponuja tudi dostop do najnovejših novic in vsebin BMW prek zavihka »Razišči« ter možnost enostavnega preverjanja statusa o rednih in izrednih servisih. V razdelku aplikacije »Stanje vozila« lahko stranka hitro preveri, ali njen avto potrebuje servis in z aplikacijo rezervira termin servisa pri pooblaščenem serviserju BMW vozil. Pri izbranih ponudnikih storitev je na voljo tudi brezstična oddaja in prevzem vozila, ki postopek skrajša na zgolj nekaj minut.

Med servisnim postopkom stranke po elektronski pošti, SMS-u ali v aplikaciji My BMW prejmejo videoposnetek, posnet neposredno v delavnici. Video vključuje podrobno razloženo ponudbo za predlagana dodatna servisna dela, ki jih lahko odobrijo z enim samim klikom. Z najnovejšo funkcijo BMW Pay stranke lahko servisne storitve plačajo hitro in varno kar prek spleta. Uporabniki nadgradnje programske opreme preprosto prenesejo prek aplikacije My BMW. BMW Remote Software Update je proces posodabljanja programske opreme vozila BMW prek brezžične povezave. Ta funkcija omogoča lastnikom vozil BMW brezplačno posodobitev programske opreme za svoje vozilo, brez obiska servisa.

Aplikacija My BMW je na voljo za prenos za naprave iOS in Android. BMW verjame, da My BMW svojim strankam zagotavlja bolj personalizirano, priročno in prijetno vozno izkušnjo.

Send to Kindle
| Share

Oddaj komentar

Iskalnik rabljenih vozil

Išči

E-novice s področja avtomobilizma - prijava / odjava
Zvezdne steze Denis Avdič
Video trening varne vožnje
Video test Renault scenic dCi 110 EDC bose
Video test audi A8 3,0 TDI quattro
Domača predstavitev kia picanto
Domača predstavitev citroën DS4
Video test fiat punto evo
Reportaža - Vzhajajoča dežela avtomobilov