Avto.info

Zvezdne steze

Nejc Šimnovec

Četrtek, 6. maj 2021 , 06:12
Nejc Šimnovec

Nejc Šimnovec, rojen v Kranju, 1983, se ukvarja z marketingom, grafičnim oblikovanjem, igranjem nogometa, pisanjem bloga, pred kratkim pa je napisal tudi svojo prvo knjigo Nov status: očka. Poleg številnih aktivnosti je tudi velik ljubitelj avtomobilizma.

Zvezdne steze

Andreja Jernejčič

Sobota, 24. april 2021 , 06:01
Andreja Jernejčič

Mag. Andreja Jernejčič je direktorica podjetja za piar, digitalni piar, komuniciranje, treninge javnega nastopanja in izobraževanja Lin&Nil z lastno blagovno znamko Andreja, ki deluje že več kot 10 let. Andreja Jernejčič je avtorica več sto strokovnih člankov o piaru, komuniciranju in nastopanju, ki so objavljeni tudi kot članki ali kolumne v različnih medijih.

Zvezdne steze

Andrej Kavšek

Sreda, 21. april 2021 , 11:07
Andrej Kavšek, župan občine Črnomelj

Andrej Kavšek, župan občine Črnomelj, priznava, da ga vožnja sprošča in da v njej uživa. Včasih se je vsakodnevno vozil v službo na Slovaško, kar mu ni bilo prav nič težko. Zdaj deluje kot župan svojega najljubšega mesta, v okolici katerega je moč opaziti edinstveno svetovno atrakcijo – avtohtono črno človeško ribico.

Zvezdne steze

Nataša Grom Jerina

Ponedeljek, 19. april 2021 , 06:03
Zvezdne steze: Nataša Grom Jerina

Nataša G. Jerina je po izobrazbi pravnica, a ukvarja se s precej nenavadnim poklicem: v Sloveniji vodi namreč pisarno Slovenske veteranske avto moto zveze, ki danes združuje že več tisoč članov, ljubiteljev starodobnih vozil. Je tudi urednica revije Avto Motor Classic in soorganizatorka več odmevnih prireditev.

Zvezdne steze

Peter Verčič

Četrtek, 15. april 2021 , 06:22
Peter Verčič

Peter Verčič ima 19 let izkušenj v avtomobilski dejavnosti. Je precej športno usmerjen človek: pred "davnimi" časi aktiven hokejist, sedaj pa rekreativni kolesar, smučar in hribolazec (vse najraje v družbi družinskih članov). Zato ceni teamsko delo, uspeh Suzukija v Sloveniji pa pripisuje celotni ekipi Suzuki Slovenija, še bolj pa vsem pooblaščenim trgovcem Suzuki v Sloveniji.

Zvezdne steze

Jože Hribar

Ponedeljek, 12. april 2021 , 12:58
Zvezdne steze : Jože Hribar

Že 14 let dela na Agenciji za varnost prometa, ki jo sedaj tudi uspešno vodi. Jože Hribar učinkovito krmari barko Agencije za varnost prometa, v kateri vseskozi izvajajo različne preventivne akcije za varnost vseh udeležencev v prometu.

Zvezdne steze

Darinka Pavlič Kamien

Sreda, 7. april 2021 , 07:07
Darinka Pavlič Kamien

Darinka Pavlič Kamien je dipl. ekonomistka, ki se je z oglaševanjem pričela ukvarjati v Petrolu, kot ustanovna članica takratne marketinške ekipe konec osemdesetih, ko je le-ta še veljal za monopolno družbo. Njene izkušnje so prepletanje komunikacijske stroke z marketinškega in piar področja, kar ocenjuje za pomembno konkurenčno prednost.

Zvezdne steze

Andrej Ropret

Petek, 26. marec 2021 , 09:48
Andrej Ropret

Ljubi modo in šport. Je prvi Slovenec, ki je na vdih pod vodo zdržal več kot devet minut. Hkrati je aktualni svetovni podprvak v potapljanju na vdih v disciplini dinamika z enojno plavutjo. Vse to je Andrej Ropret, ki službeno zelo uspešno vodi največje nakupovalno središče v Sloveniji Citypark.

Zvezdne steze

Rok Istenič

Sobota, 20. marec 2021 , 06:06
Rok Istenič

Rok Istenič v tem letu vstopa v drugo desetletje ambasadorja znamk Renault in Dacia v Sloveniji, saj vodi odnose z javnostmi za ti dve avtomobilski znamki v Sloveniji. Pravi, da žal nima nobenih sorodstvenih vezi s slavnimi peninami, vseeno pa – sledeč okusu penin – tudi sam išče skozi življenje predvsem sladkosti in iskrice veselja.  Že kot otrok je sanjal o avtomobilih, zato se tudi kakršnemu koli pogovoru o jeklenih lepotcih z veseljem pridruži.

Zvezdne steze

Nina Kosmač

Ponedeljek, 15. marec 2021 , 06:40
Nina Kosmač

Nina Kosmač, sicer vnukinja cenjenega pisatelja Cirila Kosmača, je avtorica romana Utvare in ima veliko objavljenih del v španskem jeziku, ker je v Španiji živela vrsto let. V Sloveniji so pod njenim mentorstvom udeleženci delavnice kreativnega pisanja pred kratkim izdali knjigo, ki se imenuje Razlito črnilo. Z njo sem se tokrat pogovarjal glede avtomobilov.

Arhiv

ptsčpsn
123456789101112131415161718192021222324252627282930

Iskalnik rabljenih vozil

Išči

E-novice s področja avtomobilizma - prijava / odjava
Zvezdne steze Denis Avdič
Video trening varne vožnje
Video test Renault scenic dCi 110 EDC bose
Video test audi A8 3,0 TDI quattro
Domača predstavitev kia picanto
Domača predstavitev citroën DS4
Video test fiat punto evo
Reportaža - Vzhajajoča dežela avtomobilov