Avto.info

MINI ONE FIRST EDITION

Atraktivna posebna izdaja kultnega MINIJA

MINI ONE FIRST EDITION: Atraktivna posebna izdaja kultnega MINIJA

MINI ONE FIRST EDITION

Avtor: Foto: MINI
MINI ONE FIRST EDITION: Atraktivna posebna izdaja kultnega MINIJA

Ljubljana. 20 let po vstopu modernega MINI na trg je kultni MINI s prenovo prešel v naslednjo stopnjo evolucije in potrdil svoj položaj premijskega vozila, pregovorno znanega po zabavni vožnji, z ekspresivnim oblikovanjem in individualnim stilom. Ikonični 3-vratni MINI ponuja številne nove funkcionalnosti na področju upravljanja, vozne dinamike in asistenčnih sistemov. Je še bolj drzen, s še bolj izstopajočim videzom, zagotavlja več užitka v vožnji kot kadar koli prej s svojimi vznemirljivimi voznimi lastnostmi z nizkim težiščem in navdušujočim občutkom gokart. Pameten in karizmatičen z brezhibnim obnašanjem. Zaznamuje ga urbana osebnost, opremljen pa je z bogatejšo osnovno opremo kot kadar koli prej.

MINI One First Edition je posebna izdaja vozila za slovenski trg, na voljo pri pooblaščenem prodajalcu in servisu vozil MINI Avto Aktiv Intermercatus d.o.o., ki popolnoma pooseblja MINI: ponuja vse, kar potrebujejo stranke v kompaktnem, praktičnem in vsestranskem MINI, po izjemno ugodni ceni. MINI One First Edition je na voljo že za 17.990 € ali 199 €/na mesec z obveznim in kasko zavarovanjem. Pogoji financiranja vozila, kot je doba financiranja, višina pologa in tip finančnega produkta se lahko prilagodijo v skladu z željami in potrebami stranke, dodatne informacije s primerom izračuna so na voljo na spletni strani. Redna cena takega vozila znaša 20.932 €, stranke z izbiro MINI One First Edition prihranijo kar 2.942 €.

3-vratni MINI One First Edition (kombinirana poraba goriva: 5,4–5,7 l/100km in emisije CO2: 122–129 g/km v skladu z WLTP) poganja MINI Twin Power Turbo 3-valjni bencinski motor (prostornina motorja: 1499 cm3; moč motorja: 55 kW/75 KM) in ima 6-stopenjski ročni menjalnik. Stranke lahko izberejo kovinsko ali nekovinsko barvo po želji, notranjost avtomobila pa bo v izvedbi Hazy Grey. Za lažje parkiranje bo poskrbel asistent za nadzor razdalje pri parkiranju (PDC) – zadaj, v dežju bo pomagal senzor za dež, boljšo vidljivost ponoči bodo omogočili LED žarometi, zadnje LED luči v obliki Union Jack pa bodo vozilu dodale ikonični videz. Vožnja bo zabavnejša ob poslušanju digitalnih radijskih frekvenc z DAB tunerjem, z najljubšo glasbo, predvajano na radiu MINI Visual Boost, pa bo prava zabava na štirih kolesih. MINI One First Edition vsebuje tudi storitve Teleservices, ConnectedDrive, Remote, funkcijo MINI Connected App in sistem za klic v sili.

Posebna paketna ponudba najbolj zaželenih opcij po izbiri MINI kupcev
Stranke lahko nadgradijo svoj MINI One First Edition s paketom najbolj zaželenih opcij po izbiri MINI kupcev, ki zajema 15″ lita alu platišča, temnejša stekla in ogrevana prednja sedeža. Nadgrajen MINI One First+ Edition je na voljo za 18.490 € ali 259 €/na mesec z obveznim in kasko zavarovanjem. Pogoji financiranja vozila, kot je doba financiranja, višina pologa in tip finančnega produkta se lahko prilagodijo v skladu z željami in potrebami stranke, dodatne informacije s primerom izračuna so na voljo na spletni strani. Redna cena takega vozila znaša 22.094 €, stranke z izbiro MINI One First+ Edition prihranijo kar 3.604 €.

Možnost dodatne personalizacije vozila
Stranke, ki pogrešajo še kakšno funkcionalnost v vozilu, ali ga želijo še bolj prilagoditi svojim potrebam in željam, lahko izbirajo iz nabora dodatne opreme in za doplačilo dodatno nadgradijo svoj MINI One First Edition. Dodatna oprema, ki je na voljo: 16″ lita alu platišča, MINI navigacija, nadzor razdalje pri parkiranju (PDC) – spredaj, parkirni asistent, Repair Inclusive 3 leta ali 200.000 km in Service Inclusive 5 let ali 60.000 km.

Dodatne ugodnosti ob nakupu MINI One First Edition
Ob nakupu MINI One First Edition so kupci poleg izjemno ugodne ponudbe vozila in privlačnih pogojev financiranja upravičeni tudi do posebnih cen originalnih zimskih platišč in pnevmatik MINI ter izbrane originalne dodatne opreme. Izpostaviti velja, da je zavarovanje pnevmatik MINI samodejno vključeno ob nakupu novega vozila MINI ali originalnih kompletov koles MINI z oznako zvezde na pnevmatikah. Zavarovanje varuje pred nepričakovanimi stroški zamenjave pnevmatike za obdobje 36 mesecev, obenem pa nudi zaščito pred škodo, ki jo povzročijo robniki, ostri predmeti kot so žeblji, steklo ipd., vandalizmom in krajo.

Send to Kindle
| Share

Oddaj komentar

Iskalnik rabljenih vozil

Išči

E-novice s področja avtomobilizma - prijava / odjava
Zvezdne steze Denis Avdič
Video trening varne vožnje
Video test Renault scenic dCi 110 EDC bose
Video test audi A8 3,0 TDI quattro
Domača predstavitev kia picanto
Domača predstavitev citroën DS4
Video test fiat punto evo
Reportaža - Vzhajajoča dežela avtomobilov