Avto.info

Grega Premrl in Vili Ošlaj

Premrl v Opatiji prvič z dirkalnikom razreda R2

Grega Premrl in Vili Ošlaj: Premrl v Opatiji prvič z dirkalnikom razreda R2

Grega Premrl in Vili Ošlaj

Avtor: Foto: PR - Unikatoy Racing

Po uvodnem reliju slovenskega državnega prvenstva, ki se za ekipo Unikatoy racinga ni razpletel po željah, prihaja druga preizkušnja sezone 2018. V Vipavski dolini sta Grega Premrl in Vili Ošlaj v zadnji tretjini relija zletela s ceste in doživela težjo nesrečo, v kateri jo je hudo skupil njun dirkalnik Citroen DS3 R3T.

Slednji za opatijski reli seveda še ne bo nared, a že pred tem je bil načrt ekipe, da se na tej prireditvi preizkusi z dirkalnikom razreda R2. Premrl in Ošlaj bosta v Opatiji tako nastopila s Peugeotom 208, ki ga pripravlja ekipa OPV racinga.

"Nastopiti s tovrstnim dirkalnikom je bila moja želja že dalj časa. Z ekipo smo se tako že pred sezono odločili, da bo reli v Opatiji najprimernejši za naš prvi preizkus. Želim si, da bi se z dirkalnikom kar najhitreje ujel in uspel voziti v dobrem ritmu. Upam, da se bo dirka za razliko od relija v Vipavski dolini tokrat razpletla po naših željah," je pred odhodom razmišljal Grega Premrl.

Rally Opatija 2018 bo potekal v dveh tekmovalnih dneh s pričetkom v petek, 4. maja. 104 prijavljene posadke čaka dobrih 100 kilometrov hitrostnih preizkušenj. Premrl in Ošlaj bosta nastopila s startno številko 28.

Send to Kindle
| Share

Oddaj komentar

Iskalnik rabljenih vozil

Išči

E-novice s področja avtomobilizma - prijava / odjava
Zvezdne steze Denis Avdič
Video trening varne vožnje
Video test Renault scenic dCi 110 EDC bose
Video test audi A8 3,0 TDI quattro
Domača predstavitev kia picanto
Domača predstavitev citroën DS4
Video test fiat punto evo
Reportaža - Vzhajajoča dežela avtomobilov