Avto.info

BRP Can-Am Maverick X3

ZMAGA NA LETOŠNJEM DAKARJU

BRP Can-Am Maverick X3: ZMAGA NA LETOŠNJEM DAKARJU

BRP Can-Am Maverick X3

Avtor: Foto: BRP

South Racing Can-Am voznika Reinaldo Varela in Gustavo Gugelmin sta osvojila 2018 Dakar Reli v Južni Ameriki v SxS kategoriji z Can-Am Maverick X3 vozilom.

"Da bi Can-Am Maverick X3 vozilo zmagalo v side-by-side razredu ob svojem prvem poskusu na Dakarju, na najzahtevnejši tekmi na svetu, bi bilo izjemno," je povedal Olivier Camus, Direktor Global Product Strategy - Can-Am. "Z zmago sta Scott Abraham in njegova celotna ekipa na South Racing / Can-Am in Reinaldo Varela presegla naša pričakovanja. Njihovo strokovno znanje in predanost se je izkazalo za neprecenljivo pri razvoju paketa, ki bi Mavericku X3 lahko pomagal preseči konkurenco, kot tudi najzahtevnejše terene in razmere, ki jih je mogoče zamisliti. Ta uspeh tudi dokazuje, da je Maverick X3 najbolj sposobna in zanesljiva platforma za osvajanje brutalnega terena. "

Ekipa Varela-Gugelmin, ki je osvojila drugo mesto v 14. in zadnji etapi, je osvojila skupno 5. etap na poti do zaključka Dakarskega relija s časom 72:44.06, kar je bilo približno 57 minut pred najbližjim tekmecem. Druga South Racing Can-Am ekipa, ki jo sestavljata Argentinca Leonel Larrauri in Fernando Imperatrice, je zmagala na zadnji etapi in dirko končala na šestem mestu.

Za več informacij o Can-Am off-road proizvodih, družini zmagovalcev na prvenstvih z Can-Am Maverick X3 side-by- side vozilih in Can-Am dirkalnih programih, obiščite CanAmOffRoad.com.

Send to Kindle
| Share

Oddaj komentar

Iskalnik rabljenih vozil

Išči

E-novice s področja avtomobilizma - prijava / odjava
Zvezdne steze Denis Avdič
Video trening varne vožnje
Video test Renault scenic dCi 110 EDC bose
Video test audi A8 3,0 TDI quattro
Domača predstavitev kia picanto
Domača predstavitev citroën DS4
Video test fiat punto evo
Reportaža - Vzhajajoča dežela avtomobilov