Avto.info

RENAULT RAZVIJA NOVA PARTNERSTVA

Štirje novi partnerji: EasyPark, Radioplayer, Sybel in Vivaldi browser

RENAULT RAZVIJA NOVA PARTNERSTVA : Štirje novi partnerji: EasyPark, Radioplayer, Sybel  in Vivaldi browser

RENAULT RAZVIJA NOVA PARTNERSTVA

Avtor: Foto: Renault

Renault je v okviru bogatitve svoje ponudbe aplikacij razvil štiri nova partnerstva z razvijalci aplikacij s ciljem izboljšanja izkušnje svojih kupcev novih avtomobilov znamke Renault z vgrajeno multimedijsko napravo OpenR Link in njenim novim, intuitivnim in povsem prilagodljivim vmesnikom za povezljive informacijske in razvedrilne vsebine.

Ob pričakovanem prihodu novega Megana E-Tech Electric v vse Renaultove prodajne salone v Evropi je znamka dodala štiri nove aplikacije, ki jih njeni kupci lahko prenesejo v svojo napravo OpenR Link. Povezave za prenos teh aplikacij in posebne ekskluzivne ponudbe bodo kupcem na voljo v aplikaciji MY Renault[1]. Kupci se lahko potem odločijo, ali želijo prenesti vsebino, da bo prikazana neposredno na njihovi multimedijski napravi v avtomobilu.

EASYPARK, REŠITVE ZA POENOSTAVLJENO PARKIRANJE
EasyPark izboljšuje izkušnjo povezane vožnje s tem, da vozniku pomaga upravljati in plačevati parkiranje brez potrebe po posebni fizični napravi in celo brez pametnega telefona. Brezplačna aplikacija bo uporabnikom te storitve ponujala tudi ekskluzivne ugodnosti.

RADIOPLAYER, RADIJSKE POSTAJE IN PODDAJE V ŽIVO ALI NA ZAHTEVO
Z brezplačno aplikacijo »Radioplayer for Renault« bodo uporabniki dobili dostop do več tisoč radijskih postaj, spletnih radijskih programov in poddaj iz evropskih držav, ki so že vključene v platformo Radioplayer. Ta omogoča enostaven dostop do vseh vsebin v živo in na zahtevo ter povezanih podatkov. Z Radioplayerjem so uporabniki deležni mnogih funkcij, kot je olajšano poslušanje radijskih postaj glede na osebne nastavitve, prikaz naslovov predvajanih vsebin in možnost iskanja med vsemi radijskimi programi in poddajami. Kmalu bodo na voljo še druge, posebej za Renault zasnovane storitve.

SYBEL, NA TISOČE UR ZVOČNIH VSEBIN
Z aplikacijo Sybel vozniki in potniki dobijo izkušnjo, ki je v celoti zamišljena za sproščeno, umirjeno vožnjo in jo tvori bogata ponudba zvočnih vsebin, v kateri je na tisoče ur poddaj, leposlovja, dokumentarcev, zvočnih knjig in pravljic za otroke. Ponuja tudi vrsto rešitev, ki so jih ekipe Sybela zasnovale posebej za uporabo med vožnjo: tematske sezname za predvajanje s po tremi urami že naloženih vsebin, nadaljevanje predvajanja na točki prekinitve poslušanja ne glede na predvajalno napravo, na kateri ste začeli poslušati, pameten glasovni pomočnik, osebna priporočila in seznami priljubljenih vsebin. Poleg dostopa do odličnih brezplačnih zvočnih programov bodo uporabniki deležni tudi 6-mesečne brezplačne naročnine na Sybel+, plačljivo ponudbo, v kateri je več izvirnih in ekskluzivnih vsebin.

VIVALDI, ZA BRSKANJE PO SPLETU MED ČAKANJEM
Z brezplačno aplikacijo spletnega brskalnika Vivaldi lahko uporabniki v udobju svojega avtomobilskega sedeža gledajo, kupujejo in brskajo po spletu ter se kratkočasijo med čakanjem, da se napolni akumulator, ne da bi za to rabili pameten telefon ali tablični računalnik. Za večjo varnost je ta brskalnik možno uporabljati samo, če je avtomobil parkiran. S to aplikacijo lahko uporabniki opravljajo video klice, nastavljajo dostop do najbolj pogosto uporabljanih spletnih aplikacij, enostavno dostopajo do pretočnih vsebin, varno sinhronizirajo podatke brskalnika in še več. Brskalnik Vivaldi daje prednost varovanju zasebnosti uporabnikov, zato ti lahko brez skrbi za zasebnost brskajo po spletu v avtomobilih Renault z multimedijsko napravo OpenR Link, ne da bi avtomobil shranjeval njihove podatke. Ob prijavi v svoj račun v Vivaldiju je podatke o brskanju možno deliti z drugimi napravami, ki so prijavljene v isti račun. Dostopa do teh podatkov nima niti Renault.

»Zelo smo veseli, da bodo te aplikacije uvedene v vse Renaultove avtomobile z vgrajeno multimedijsko napravo OpenR Link, kot sta novi Megane E-Tech Electric in prihajajoči novi Austral. Ta sodelovanja z različnimi partnerji, kot so EasyPark, RadioPlayer, Sybel in brskalnik Vivaldi, so konkreten dokaz naše želje, da kupcem v naših vozilih ponudimo vedno več storitev, udobja, varnosti in razvedrila,« je poudaril Frédéric Vincent, izvršni podpredsednik za informacijske sisteme in digitalno ponudbo. Štiri aplikacije bodo na voljo v vmesniku multimedijske naprave OpenR Link v novem Megane E-Tech electric takoj, ko bo ta prispel v prodajne salone v Evropi. Druge aplikacije bodo v ponudbo dodane v bližnji prihodnosti.

[1] Vmesnik MY Renault je na voljo vsem kupcem znamke Renault. Omogoča enostaven dostop do podatkov o vozilu, načrtovanje vzdrževanja, upravljanje s stiki ali komunikacijo s strokovnjaki kadarkoli. Odkrijte MY Renault.

Send to Kindle
| Share

Oddaj komentar

Iskalnik rabljenih vozil

Išči

E-novice s področja avtomobilizma - prijava / odjava
Zvezdne steze Denis Avdič
Video trening varne vožnje
Video test Renault scenic dCi 110 EDC bose
Video test audi A8 3,0 TDI quattro
Domača predstavitev kia picanto
Domača predstavitev citroën DS4
Video test fiat punto evo
Reportaža - Vzhajajoča dežela avtomobilov