Avto.info

Nakup zimskih kompletov se na dolgi rok splača.

Ne zamudite akcije 3+1: Zimski kompleti pnevmatik in platišč

Nakup zimskih kompletov se na dolgi rok splača.: Ne zamudite akcije 3+1: Zimski kompleti pnevmatik in platišč

Nakup zimskih kompletov se na dolgi rok splača.

Avtor: Foto: SEAT

Zima se neizogibno približuje, in čas je, da začnemo razmišljati o tem, kako ohraniti varnost in udobje naših voženj v hladnih mesecih. Če vozite avtomobil znamk VW, Audi, Seat ali Škoda, imamo za vas odlično rešitev: zimski komplet koles. Preverimo, zakaj bi morali razmisliti o nakupu takšnega kompleta in katere so njegove prednosti. Pri Porsche Inter Auto so za vas pripravili super ponudbo za vaše vozilo znamk VW, AUDI, SEAT, ŠKODA in CUPRA.

Nakup zimskih kompletov se na dolgi rok splača - ohranjate dobro vrednost vozila in si omogočite ugodnejšo prodajo v prihodnosti. Kakšne pa so tehnične prednosti nakupa kompletov koles?

 1. vnaprej zmontirane pnevmatike in ALU platišča
 2. paket originalnih ALU platišč ter kakovostnih zimskih pnevmatik
 3. natančno prileganje vašemu modelu vozila in varna vožnja v zimskih razmerah
 4. pripravljeni za takojšnjo menjavo
 5. nižji stroški menjave (prihranek pri premontaži)
 6. ugodne cene
 7. uporaba serijskih vijakov


ZIMSKI KOMPLETI KOLES 2023-2024 AKCIJA 3+1:

 

1. Izboljšana vleka in stabilnost

Zimski komplet koles vključuje pnevmatike, posebej zasnovane za zimske razmere. Te pnevmatike imajo boljše lastnosti oprijema na snegu, ledu in mokri cestišču, kar pomeni, da se boste počutili bolj varne na spolzkih poteh. Vaš avtomobil bo imel izboljšano vleko in stabilnost, kar je ključnega pomena za vožnjo v zimskih razmerah.

2. Daljša življenjska doba pnevmatik

Z uporabo zimskih kompletov koles boste podaljšali življenjsko dobo vaših letnih pnevmatik. Ko zamenjate pnevmatike za zimske, jih ne obrabljate tako hitro, saj so zasnovane za specifične pogoje, ki vladajo v hladnejših mesecih. To pomeni manjšo porabo pnevmatik in prihranek pri dolgoročnih stroških vzdrževanja vozila.

3. Večja varnost

Najpomembnejša prednost zimskih kompletov koles je zagotavljanje večje varnosti na cesti. Zimske pnevmatike omogočajo krajšo zavorno razdaljo in boljšo obvladljivost vozila, kar je ključnega pomena za preprečevanje nesreč in zagotavljanje varnosti vaše družine in drugih udeležencev v prometu.

4. Boljše udobje in vozna izkušnja

Zimski komplet koles ne izboljšuje le varnosti, ampak tudi udobje med vožnjo. Boljša vleka in stabilnost pomenita manj tresljajev in trde vožnje na neravnih cestah, kar prispeva k bolj prijetni vožnji in manjši utrujenosti med dolgimi vožnjami v zimskih razmerah.

Če iščete zimski komplet koles za svoj avtomobil VW, Audi, Seat ali Škoda, priporočamo, da obiščete uradne prodajalce teh znamk ali pooblaščene prodajalce, kjer lahko izberete najprimernejši komplet za svoje potrebe. Pomembno je, da se odločite za kakovostne pnevmatike in platišča ter se posvetujete s strokovnjaki, da boste dobili najboljše rezultate.

Zimski komplet koles je pametna naložba, ki bo izboljšala varnost in udobje vaših zimskih voženj. Ne odlašajte in poskrbite, da bo vaše vozilo pripravljeno na izzive, ki jih prinaša zimska sezona. Vaša varnost je na prvem mestu!


DODATNI NASVETI OB NAKUPU

Test zimskih pnevmatik
Ob nakupu novih pnevmatik gre pravzaprav vedno za neke vrste kompromis, saj iščemo najboljšo kombinacijo voznih lastnosti pnevmatik glede na naše oziroma bolje rečeno iskanje najboljše kombinacije za vaše potrebe in seveda vaš način vožnje. Ob nakupu vam priporočamo ogled tudi testov preteklih sezon (1).

Ob nakupu je torej potrebno razmisliti:

 • Ali želite pnevmatiko z odličnim oprijemom na suhi ali mokri podlagi?
 • Ali potrebujete pnevmatiko s čim manjšim kotalnim uporom ali z dolgo življenjsko dobo?
 • Vam je pomemben hrup pnevmatike?
 • Želite čim cenejšo pnevmatiko?


Test celoletnih pnevmatik 
Katere so najboljše celoletne pnevmatike? Nemška organizacija GTÜ, avstrijska organizacija ARBÖ in drugi največji nemški avtomobilski klub ACE so objavili rezultate letos opravljenih testov devetih celoletnih pnevmatik v dimenzijah 205/55 R17, ki so trenutno že na voljo kupcem. Test najnovejših celoletnih pnevmatik je pokazal, da so celoletne pnevmatike vse boljše in kljub temu, da niso perfketne, so zelo primerne za naše zimske razmere. (2)

Najboljše celoletne pnevmatike 2022 - ZMAGOVALKE TESTA 205/55 R17:

 • Michelin Cross Climate 2
 • Nokian Season Proof
 • Continental All Season Contact 
 • Goodyear Vector 4 Seasons
Send to Kindle
| Share

Iskalnik rabljenih vozil

Išči

E-novice s področja avtomobilizma - prijava / odjava
Zvezdne steze Denis Avdič
Video trening varne vožnje
Video test Renault scenic dCi 110 EDC bose
Video test audi A8 3,0 TDI quattro
Domača predstavitev kia picanto
Domača predstavitev citroën DS4
Video test fiat punto evo
Reportaža - Vzhajajoča dežela avtomobilov