Avto.info

HONOR Magic6 Pro

Vodilni pametni telefon z umetno inteligenco za razumevanje sporočil in vedenja uporabnikov

HONOR Magic6 Pro: Vodilni pametni telefon z umetno inteligenco za razumevanje sporočil in vedenja uporabnikov

HONOR Magic6 Pro

Avtor: Foto: Honor
HONOR Magic6 Pro: Vodilni pametni telefon z umetno inteligenco za razumevanje sporočil in vedenja uporabnikov

[Ljubljana, 28. marec 2024]  Najboljša umetna inteligenca je tista, ki je sploh ne opazite, saj deluje brezhibno, da je kamera pametnejša, baterija zdrži dlje, aplikacije pa se odpirajo z bliskovito hitrostjo. HONOR-jeva prelomna tehnologija sledenja očem - spomnimo na letošnjem sejmu MWC Barcelona so brez dotika novega telefona HONOR Magic6 Pro premaknili avto - utira pot bolj intuitivnemu načinu interakcije s telefonom. S preprostim pogledom lahko odprete aplikacije, razširite obvestila ali upravljate predvajanje medijev. V kombinaciji s funkcijo Magic Portal, ki izkorišča umetno inteligenco za poenostavitev zapletenih opravil v aplikacijah, HONOR Magic6 Pro na novo opredeljuje način interakcije z našimi napravami.

Nov HONOR Magic6 Pro, prvorazredni pametni telefon, ki je bil v Vipavski dolini nedavno premierno predstavljen za slovenski trg, izstopa v vseh segmentih z vrhunsko zadnjo kamero in kamero za selfije, poglobljeno zvočno izkušnjo, izjemnim zaslonom in dolgotrajno baterijo ter je prvi pametni telefon, ki mu je DXOMARK 2024 podelil kar pet zlatih oznak. Poleg tega je HONOR Magic6 Pro opremljen z najnovejšim operacijskim sistemom MagicOS 8.0, ki temelji na Androidu 14 in je vrhunec inovacij v industriji pametnih telefonov, saj uporabnikom zagotavlja brezhibno in inteligentno izkušnjo, obogateno z nizom naprednih pametnih funkcij, ki omogočajo večjo produktivnost. Ena od teh vidnih lastnosti je Magic Portal, ki uporabnike z razumevanjem sporočil usmerja k ustreznim sistemskim aplikacijam. Ta revolucionarna funkcija spreminja način, kako uporabniki dostopajo do svojih aplikacij in kako z njimi komunicirajo ter jim ponuja intuitivno in osebno izkušnjo.

MagicRing in Magic Capsule: nova raven uporabniške izkušnje, povezljivosti in interakcije
HONOR MagicRing Connectivity Engine spreminja način interakcije uporabnikov z njihovimi napravami ter preoblikuje prihodnji življenjski slog. Zahvaljujoč MagicRingu lahko uporabniki brez težav delijo in sinhronizirajo vsebino na svojih napravah znamke HONOR, kar zagotavlja lažjo dostopnost. Še več, MagicRing omogoča deljenje kamere pametnega telefona v realnem času s tabličnimi ali prenosnimi računalniki HONOR, kar omogoča uporabo kamere HONOR Magic6 Pro kot spletne kamere na drugih napravah HONOR.

Poleg MagicRinga HONOR Magic6 Pro predstavlja tudi inovativno funkcijo Magic Capsule, ki omogoča večmodalno interakcijo prek zaslona na dotik. Ko se uporabnik dotakne obvestila na vrhu zaslona, ​​se Magic Capsule razširi in ponudi dodatne informacije, povezane z obvestilom, izboljša uporabniško izkušnjo ter ponudi hiter in priročen dostop do ustreznih informacij. Na ta način uporabnikom ni treba krmariti po več aplikacijskih sistemih, temveč so jim ustrezne podrobnosti in posodobitve na voljo z enim dotikom.

Z močjo mobilne platforme Snapdragon® 8 Gen 3 HONOR Magic6 Pro zagotavlja vrhunsko zmogljivost generativne umetne inteligence. Zahvaljujoč zmogljivemu mehanizmu umetne inteligence Qualcomm® so funkcije umetne inteligence na HONOR Magic6 Pro podprte z izjemno pretočnostjo in stabilnostjo, kar dosega znatno izboljšanje za 98 %. Poleg tega mobilna platforma Snapdragon® 8 Gen 3 zagotavlja tudi izjemne igralne izkušnje z vrhunsko učinkovitostjo baterije. Poln izboljšav, ki na novo definirajo prihodnje uporabniške izkušnje, HONOR Magic6 Pro postavlja nove standarde, ko gre za zmogljivost in zadovoljstvo uporabnikov.

Razpoložljivost
Novi prvorazredni telefon HONOR Magic6 Pro je v črni in zeleni barvi1 na voljo pri vseh večjih mobilnih operaterjih po priporočeni maloprodajni ceni 1299 evrov. Za dodatne informacije obiščite spletno mesto HONOR na naslovu www.hihonor.com/si/.

Send to Kindle
| Share

Oddaj komentar

Iskalnik rabljenih vozil

Išči

E-novice s področja avtomobilizma - prijava / odjava
Zvezdne steze Denis Avdič
Video trening varne vožnje
Video test Renault scenic dCi 110 EDC bose
Video test audi A8 3,0 TDI quattro
Domača predstavitev kia picanto
Domača predstavitev citroën DS4
Video test fiat punto evo
Reportaža - Vzhajajoča dežela avtomobilov