Avto.info

Unikatoy Racing

Grega Premrl iz Velenja s ciljno rampo in dragocenimi izkušnjami

Unikatoy Racing: Grega Premrl iz Velenja s ciljno rampo in dragocenimi izkušnjami

Unikatoy Racing

Avtor: Foto: PR - Unikatoy Racing
Unikatoy Racing: Grega Premrl iz Velenja s ciljno rampo in dragocenimi izkušnjami Unikatoy Racing: Grega Premrl iz Velenja s ciljno rampo in dragocenimi izkušnjami Unikatoy Racing: Grega Premrl iz Velenja s ciljno rampo in dragocenimi izkušnjami

Olajšanje ob prvi letošnji ciljni rampi in nove, dragocene izkušnje so najpomembnejši izplen ekipe Unikatoy Racing, ki je pretekli vikend tekmovala na velenjskem reliju.Potem, ko se je sezona 2018 začela s težjo nesrečo na reliju Vipavska dolina, sta Grega Premrl in Vili Ošlaj iz Citroena DS3 presedla v Peugeota 208 razreda R2. Novi dirkalnik bo še zahteval nekaj privajanja, a predstava v Velenju člane ekipe navdaja z optimizmom.

"Vesel sem, da mi je uspelo dirkalnik pripeljati na ciljno rampo. Z Vilijem sva nabrala številne prepotrebne izkušnje, ki jih bova v nadaljevanju sezone v močni in izenačeni konkurenci slovenskega državnega prvenstva še močno potrebovala. Vožnja Peugeota je v primerjavi s Citroenom precej drugačna. Že način vožnje s turbo- ali atmosferskim motorjem je na primer povsem različen. Seveda bom rabil še nekaj "brzincev", da se s Preugeotom povsem spoprijateljim, a se že zelo veselim relija v Železnikih, saj sem vesel konstantnega stopnjevanja ritma v Velenju," je po prihodu v cilj dejal Grega Premrl.

Rezultatskih pričakovanj ekipa Unikatoy Racinga tokrat ni imela. Kljub temu sta Premrl in Ošlaj zasedla končno peto mesto v diviziji 2 državnega prvenstva in sedmo mesto v generalni razvrstitvi. Slovensko državno prvenstvo se nadaljuje 29. in 30. junija v Železnikih.

Send to Kindle
| Share

Oddaj komentar

Iskalnik rabljenih vozil

Išči

E-novice s področja avtomobilizma - prijava / odjava
Zvezdne steze Denis Avdič
Video trening varne vožnje
Video test Renault scenic dCi 110 EDC bose
Video test audi A8 3,0 TDI quattro
Domača predstavitev kia picanto
Domača predstavitev citroën DS4
Video test fiat punto evo
Reportaža - Vzhajajoča dežela avtomobilov