Avto.info

Grega Premrl in Vili Ošlaj

Reli Nova Gorica kot vrhunec domače sezone

Grega Premrl in Vili Ošlaj: Reli Nova Gorica kot vrhunec domače sezone

Grega Premrl in Vili Ošlaj

Avtor: Foto: PR - Unikatoy Racing
Grega Premrl in Vili Ošlaj: Reli Nova Gorica kot vrhunec domače sezone Grega Premrl in Vili Ošlaj: Reli Nova Gorica kot vrhunec domače sezone Grega Premrl in Vili Ošlaj: Reli Nova Gorica kot vrhunec domače sezone

Nekateri poznavalci so mnenja, da bo šlo celo za najboljši reli na slovenskih tleh vseh časov ... Čisto verjetno. Pogled na listo prijavljenih je čudovit, med imeni pa sta ponovno zapisana tudi Grega Premrl in Vili Ošlaj, ki se že veselita bojev v domačem prvenstvu in Evropskem reli pokalu - ERT.

Reli Nova Gorica bo zagotovo domači vrhunec sezone 2017. Na startu bo več kot 110 posadk iz 14 (ne le evropskih) držav, številne tudi v izjemno zmogljivih dirkalnikih razreda R5. Najzmogljivejših dirkalnikov s pogonom na prednji kolesni par, kamor sodi tudi Citroën DS3 R3T, bo v razredih R2 in R3 približno 20.

Premrl in Ošlaj v Novo Gorico prihajata kot vodilna v diviziji 2 državnega prvenstva in tretjeuvrščena v generalni razvrstitvi. Nadejata se nadaljevanja dobrih predstav, ki sta jih prikazovala v prvi polovici sezone: "Navdušen sem, da bo letošnji reli Nova Gorica tako dobro tekmovalno zaseden. Z ekipo se na ostro konkurenco dobro pripravljamo in upamo, da bo tokrat vse šlo gladko. Žal zaradi bolezni nisem mogel odpeljati relija Alpi Orientali minuli teden in tako izpustil priložnost za temeljito pripravo. Kljub temu sem sedaj nared in že nestrpno pričakujem petek. Vabim gledalce, da tega spektakla ne zamudijo," je pred odhodom v Novo Gorico dejal Grega Premrl.

Novogoriški reli se bo pričel že v petek, ko bo popoldne na sporedu prvih pet hitrostnih preizkušenj. Sobotni del bo trajal praktično cel dan, tvorilo pa ga bo pet HP. Skupna dolžina hitrostnih preizkušenj je 150 kilometrov. Premrl in Ošlaj bosta nastopila s startno številko 15.

Send to Kindle
| Share

Oddaj komentar

Iskalnik rabljenih vozil

Išči

E-novice s področja avtomobilizma - prijava / odjava
Zvezdne steze Denis Avdič
Video trening varne vožnje
Video test Renault scenic dCi 110 EDC bose
Video test audi A8 3,0 TDI quattro
Domača predstavitev kia picanto
Domača predstavitev citroën DS4
Video test fiat punto evo
Reportaža - Vzhajajoča dežela avtomobilov