Avto.info

4. Rally Železniki 2017

Grega Premrl v Železnikih do lepega števila novih točk za DP

4. Rally Železniki 2017: Grega Premrl v Železnikih do lepega števila novih točk za DP

4. Rally Železniki 2017

Avtor: Foto: PR - Unikatoy Racing
4. Rally Železniki 2017: Grega Premrl v Železnikih do lepega števila novih točk za DP 4. Rally Železniki 2017: Grega Premrl v Železnikih do lepega števila novih točk za DP 4. Rally Železniki 2017: Grega Premrl v Železnikih do lepega števila novih točk za DP 4. Rally Železniki 2017: Grega Premrl v Železnikih do lepega števila novih točk za DP 4. Rally Železniki 2017: Grega Premrl v Železnikih do lepega števila novih točk za DP

4. Rally Železniki 2017 je sklenil prvo polovico letošnje tekmovalne sezone v slovenskem državnem prvenstvu. Grega Premrl in Vili Ošlaj sta se tja odpravila po hujši nesreči, ki sta jo doživela na hrvaškem reliju Ina Delta, zato je bil tokrat njun cilj predvsem zanesljivo prikrmariti v cilj.

Kljub temu dober rezultat ni izostal. Čeprav stvari tudi tokrat niso potekale povsem po načrtih, je posadka Unikatoy Racinga zadovoljila s konstantnimi predstavami in v tabelo točkovanja državnega prvenstva vnesla lepo bero novih točk. Končni izplen je sedmo mesto v generalni razvrstitvi relija, peto v generalni razvrstitvi slovenskega državnega prvenstva in drugo v diviziji 2. V razvrstitvi divizije 2 Premrl in Ošlaj ostajata krepko vodilna v točkovanju voznikov in sovoznikov.

Med relijem jo je posadki zagodla tudi prebita pnevmatika na zadnji hitrostni preizkušnji dopoldanskega sobotnega dela. Kljub temu ji je dirkalnik uspelo uspešno spraviti v cilj z ne prevelikim časovnim zaostankom. Dirkača sta nadaljevala mirno in zbrano ter uspešno zapeljala na ciljno rampo.

Grega Premrl je po reliju povedal: "Vesel sem, da sva z Vilijem zapeljala na ciljno rampo v Železnikih. Premagali smo precej ovir, ki bi nam lahko to preprečile. Za začetek je bilo potrebno na novo sestaviti dirkalnik in ekipa je opravila odlično delo, da nam je to pravočasno uspelo. Želel sem si predvsem konstantnih voženj brez zapletov in mislim, da mi je to tokrat tudi uspelo. Pohvale organizatorju, sodelujočim in navijačem za lepo in uspešno izpeljano prireditev."

V slovenskem državnem prvenstvu sedaj sledi premor, ki bo trajal do začetka septembra, ko bo na vrsti reli Nova Gorica.

Send to Kindle
| Share

Oddaj komentar

Iskalnik rabljenih vozil

Išči

E-novice s področja avtomobilizma - prijava / odjava
Zvezdne steze Denis Avdič
Video trening varne vožnje
Video test Renault scenic dCi 110 EDC bose
Video test audi A8 3,0 TDI quattro
Domača predstavitev kia picanto
Domača predstavitev citroën DS4
Video test fiat punto evo
Reportaža - Vzhajajoča dežela avtomobilov