Avto.info

Superbrands Slovenija 2022

Blagovna znamka Ford je postala del družine Superbrands Slovenija

Superbrands Slovenija 2022: Blagovna znamka Ford je postala del družine Superbrands Slovenija

Superbrands Slovenija 2022

Avtor: Foto: Ford

Dobitniki naslova Superbrands Slovenija 2022 so izbrani. Del te prestižne druščine je tudi blagovna znamka Ford. Na podlagi spontanega preklica so bile izbrane in nagrajene tiste blagovne znamke, ki so v Sloveniji najbolj prepoznavne in ki jim potrošniki najbolj zaupajo.

Organizacija Superbrands
Organizacija Superbrands je bila ustanovljena leta 1994 v Veliki Britaniji, danes pa so prisotni v 90 državah. Naziv Superbrands podeljujejo na podlagi mnenja potrošnikov in članov strokovnega sveta. V Superbrands Slovenija so se pri raziskavi trga povezali z agencijo IPSOS, ki s spontanim preklicem 1000 sodelujočih pridobi podatke o najbolj edinstvenih, zaupanja vrednih znamkah, s katerimi se potrošniki identificirajo in ki ustrezajo njihovim potrebam in željam. V naslednjem koraku strokovni svet, ki je sestavljen iz strokovnjakov sveta trženja, odnosov z javnostmi, poslovnega sveta, medijev ter strokovnih organizacij na podlagi razlikovanja, kakovosti, zaupanja in čustvenega naboja neodvisno glasuje za vsako blagovno znamko, ki je vključena v proces glasovanja.

Blagovne znamke 2022
Lastnik licence za Slovenijo, Boško Praštalo, strokovnjak za poslovno in zasebno navezovanje stikov in avtor knjige Mreženje, je izrekel dobrodošlico 18 blagovnim znamkam, ki so se pridružile družini Superbrands Slovenija 2022. To so: Nova KBM, SKB banka, Barcaffe, Leone, Lidl, Merkur, Mercator, Triglav, Perwoll, Ariel, Silan, Big Bang, Generali, Old Spice, Pampers, Woop, Elan in Ford.

Ob prevzemu priznanja Superbrands za Ford Slovenija, je Tomaž Oblak, direktor prodaje in marketinga pri Summit motors Ljubljana, povedal: »Ford ostaja zavezan hitrejši proizvodnji električnih vozil, ki nas peljejo v ogljično nevtralnost. S predstavitvijo prvega električnega modela Mustang Mach-E, ki je res pravi mišičnjak med električnimi avtomobili, doživljamo pravi preporod blagovne znamke v električni mobilnosti in Fordovih podpornih storitvah, ki jih prinaša FordPass. Rad bi izpostavil tudi edinstveno konkurenčno prednost pet letnega jamstva brez omejitve prevoženih kilometrov za vsa vozila, tudi gospodarska. Ford je tako že sedem let številka ena v prodaji gospodarskih vozil v Evropi. S pestro in konkurenčno ponudbo ostaja Ford prava izbira za stranke, kar potrjuje tudi prejem Superbrand priznanja 2022.«

Send to Kindle
| Share

Oddaj komentar

Iskalnik rabljenih vozil

Išči

E-novice s področja avtomobilizma - prijava / odjava
Zvezdne steze Denis Avdič
Video trening varne vožnje
Video test Renault scenic dCi 110 EDC bose
Video test audi A8 3,0 TDI quattro
Domača predstavitev kia picanto
Domača predstavitev citroën DS4
Video test fiat punto evo
Reportaža - Vzhajajoča dežela avtomobilov