Avto.info

CUPRA in Primavera Sound

CUPRA združuje Boiler Room in Primavera Sound

CUPRA in Primavera Sound : CUPRA združuje Boiler Room in Primavera Sound

CUPRA in Primavera Sound

Avtor: Foto: SEAT

CUPRA in Primavera Sound bosta svoje sodelovanje dvignila na naslednjo raven, saj se legendarni glasbeni festival po dveletnem premoru pripravlja na vrnitev. Skupaj želita ustvariti edinstven dogodek, ki bo poskrbel za emocionalne dogodke nekaj stotisoč ljubiteljev glasbe. Festival Primavera Sound bo potekal od 2. do 12. junija in bo najambicioznejši dogodek v svoji zgodovini. Najpomembnejši svetovni urbani festival, ki je prvič podaljšan na dva vikenda, bo potekal na prizorišču Parc del Fòrum v Barceloni in gostil več kot 400 izvajalcev.

Na festivalu bo CUPRA v ospredju z vrsto emocionalnih doživetij. CUPRA bo s posebnim partnerstvom na Primavera Sound pripeljala Boiler Room, eno največjih platform za prenos elektronske glasbe v živo na svetu. Avtomobilska znamka bo gostila open-air prizorišče pod sloganom "The Impulse of a New Generation", kjer se bo glasba izvajalcev, kot sta Kenny Beats in Tygapaw, v živo prenašala tudi na kanalih Boiler Room. V sodelovanju z radiem Primavera Sound bo CUPRA odprla tudi začasni radijski studio, ki bo prenašal intervjuje z izvajalci in druge atraktivne informacije o festivalu, zaradi česar se bodo poslušalci lahko počutili kot del dogajanja.

Nekonvencionalna znamka izzivalcev bo svoj edinstveni pečat dala tudi najbolj legendarne­mu odru festivala Primavera Sound, ki bo na obrežju Barcelone. Med mednarodnimi talenti, ki bodo v času festivala nastopili na Cuprinem odru, so Little Simz, Caribou, Disclosure, Bicep, DJ Senfield, Celeste in Mogwai. CUPRA in Primavera Sound sta triletno partnerstvo začela leta 2021 z objavo seznama nastopajočih na festivalu za leto 2022, ki ga bo sponzoriral CUPRA Born, Cuprin prvi 100-% električni model. Znamki želita skupaj postati gonilna sila, ki novo generacijo navdihuje iz domače Barcelone, ter se povezati z njenim mladim, urbanim duhom in strastjo do glasbe.

Send to Kindle
| Share

Oddaj komentar

Iskalnik rabljenih vozil

Išči

E-novice s področja avtomobilizma - prijava / odjava
Zvezdne steze Denis Avdič
Video trening varne vožnje
Video test Renault scenic dCi 110 EDC bose
Video test audi A8 3,0 TDI quattro
Domača predstavitev kia picanto
Domača predstavitev citroën DS4
Video test fiat punto evo
Reportaža - Vzhajajoča dežela avtomobilov