Avto.info

CUPRA Formentor VZ5

CUPRA s temnejšo noto

CUPRA Formentor VZ5 : CUPRA s temnejšo noto

CUPRA Formentor VZ5

Avtor: Foto: SEAT
CUPRA Formentor VZ5 : CUPRA s temnejšo noto

CUPRA Formentor VZ5 z omejeno serijo VZ5 BAT svojemu naprednemu značaju dodaja temnejšo noto. Izdelanih bo samo 500 vozil najnovejše pridobitve v ponudbi, ki združuje paleto zunanjih in notranjih podrobnosti, s katerimi bo čustveno doživetje visokozmogljivega SUV-jevskega križanca še večje.

"CUPRA Formentor VZ5 BAT Limited Edition je izjemen avtomobil z odlično zmogljivostjo. Oblikovno je zelo izrazit in provokativen ter predstavlja nadaljnji razvoj vozil z notranjim zgorevanjem znamke CUPRA,” je povedal Sven Schuwirth, operativni direktor znamke CUPRA. "To je avtomobil, ki s svojim obogatenim črno črnim videzom presega predstave. Dodatki na zunanjosti nadgrajujejo njegovo mogočno in športno estetiko, medtem ko temnejša notranjost ustvarja še bolj čustveno doživetje vožnje."

Dizajn zunanjosti modela CUPRA Formentor VZ5 BAT vključuje številne črne dodatke. Od svetleče črnih strešnih nosilcev, mreže hladilnika in njenega okvirja, oblog in 20-palčnih aluminijastih platišč do ohišij zunanjih ogledal iz ogljikovih vlaken in izpušnih cevi s premazom cerakote – novi elementi še poudarjajo odločni značaj visokozmogljivega SUV-jevskega križanca. Novi videz se uteleša v temnem kromiranem logotipu znamke CUPRA (spredaj in zadaj), pa tudi v napisu CUPRA na zadku.

Občutek izrazite športnosti s temnejšo noto se nadaljuje tudi v notranjosti potniške kabine Formentorja VZ5 BAT. Ko voznik zgrabi volan in se namesti na serijski sedež CUPBucket, se mu odpre pogled na podrobnosti črnih kromiranih obrob prezračevalnih šob in sredinske konzole, ki še poudarjajo značaj vozila, da je bolj prepoznaven. CUPRA Formentor VZ5 je najzmogljivejši model z notranjim zgorevanjem, namenjen avtomobilskim navdušencem; opremljen je z legendarnim petvaljnim 2,5-litrskim motorjem TSI, ki razvije 287 kW (390 KM) moči in 480 Nm navora. CUPRA Formentor VZ5 BAT je omejena serija s 500 vozili in predstavlja temnejšo, najbolj ekskluzivno različico v ponudbi.

Send to Kindle
| Share

Oddaj komentar

Iskalnik rabljenih vozil

Išči

E-novice s področja avtomobilizma - prijava / odjava
Zvezdne steze Denis Avdič
Video trening varne vožnje
Video test Renault scenic dCi 110 EDC bose
Video test audi A8 3,0 TDI quattro
Domača predstavitev kia picanto
Domača predstavitev citroën DS4
Video test fiat punto evo
Reportaža - Vzhajajoča dežela avtomobilov