Avto.info

Širitev ponudbe za CUPRA Ateco

CUPRA širi paleto motorjev in nivojev opreme

Širitev ponudbe za CUPRA Ateco: CUPRA širi paleto motorjev in nivojev opreme

Širitev ponudbe za CUPRA Ateco

Avtor: Foto: SEAT

CUPRA povečuje paleto motorjev in nivojev opreme za model Ateca ter s tem kupcem prinaša še večjo izbiro in vrednost. CUPRA Ateca je bil prvi model znamke, edinstven v svojem segmentu. Bila je ključno gonilo rasti znamke. Kompaktni SUV zdaj dobiva novo paleto motorjev: 2,0-litrskemu motorju TSI z 221 kW (300 KM) se pridružujeta bencinska motorja 1.5 TSI z močjo 110 kW (150 KM) in 2.0 TSI s 140 kW (190 KM). Oba sta kombinirana s 7-stopenjskim avtomatskim menjalnikom z dvojno sklopko. Močnejši motor je kombiniran tudi z napredno tehnologijo štirikolesnega pogona 4Drive, ki moč motorja prenaša zelo nadzorovano, ne glede na razmere.

"CUPRA Ateca je bila ključnega pomena za rast znamke, zato se zdaj osredotočamo na nadaljnji razvoj vozila, da bi čim bolj povečali njegovo ponudbo in zadovoljili potrebe naših strank," je povedal Kai Vogler, podpredsednik za prodajo in marketing pri znamki CUPRA. "Z novo paleto motorjev želimo povečati prodajo modela CUPRA Ateca na enak način, kot smo to storili pri modelu CUPRA Leon."

Motorja 1.5 TSI s 110 kW (150 KM) in 2.0 TSI s 140 kW (190 KM) sta zasnovana tako, da ustrezata dinamičnim zahtevam znamke CUPRA, pečat znamke pa je opazen tudi v zunanjem in notranjem oblikovanju ter ponudbi opreme, kar kupcem zagotavlja še večjo izbiro in vrednost. Zunanji dizajn CUPRA Atece zaznamuje spremenjen zadnji difuzor, ki vozilu daje izklesan videz. V notranjosti so Cuprini školjkasti sedeži usklajeni s športnim videzom in Cuprinim volanom, ki je lahko opremljen z upravljalnimi elementi. Videz zaokrožajo značilne Cuprine aplikacije na vratih in šivi bakrene barve.

Novo ponudbo motorjev in opreme bo mogoče naročiti od julija 2023.

Send to Kindle
| Share

Oddaj komentar

Iskalnik rabljenih vozil

Išči

E-novice s področja avtomobilizma - prijava / odjava
Zvezdne steze Denis Avdič
Video trening varne vožnje
Video test Renault scenic dCi 110 EDC bose
Video test audi A8 3,0 TDI quattro
Domača predstavitev kia picanto
Domača predstavitev citroën DS4
Video test fiat punto evo
Reportaža - Vzhajajoča dežela avtomobilov