Avto.info

Polnilna postaja za električna vozila EVlink Home

E-polnilnice prilagojene gospodinjstvom in tarifnim obračunom

Polnilna postaja za električna vozila EVlink Home : E-polnilnice prilagojene gospodinjstvom in tarifnim obračunom

Polnilna postaja za električna vozila EVlink Home

Avtor: Foto: Schneider Electric
Polnilna postaja za električna vozila EVlink Home : E-polnilnice prilagojene gospodinjstvom in tarifnim obračunom

V svetu, kjer sta skrb za okolje in trajnost postala ključna, električna mobilnost postaja vse pomembnejša tema javne razprave. Kot odgovor na izzive podnebnih sprememb in na potrebo po zmanjšanju emisij toplogrednih plinov veliko ljudi prehaja na električna vozila (EV), da zmanjšajo svoj ogljični odtis. Prehod na električna vozila pa prinaša tudi določene tehnične izzive, predvsem glede njihovega varnega in učinkovitega polnjenja doma. Ključno vprašanje je, kako omogočiti polnjenje električnega avtomobila brez povečanja priključne moči in brez nevarnosti preobremenitve električnega sistema v domu.

Schneider Electric, vodilno podjetje na področju digitalne transformacije in avtomatizacije upravljanja z energijo, je prepoznalo te izzive in razvilo rešitev - polnilno postajo EVlink Home, ki zadovolji potrebe uporabnikov električnih vozil. Osnovna lastnost postaje EVlink Home je pametni modul za upravljanje obremenitve. Poleg tega, da ščiti električno omrežje pred preobremenitvijo, prilagaja tudi moč polnjenja glede na potrebe gospodinjstva. Tako je mogoče električno vozilo polniti brez skrbi o tem, kako to vpliva na druge naprave v hiši ali kakšni bodo dodatni stroški zaradi povečanja priključne moči.

Druga pomembna prednost postaje EVlink Home je možnost prilagajanja tarifam za obračun električne energije. Pametna tehnologija v postaji EVlink Home omogoča optimizacijo časa polnjenja in izkoristek ugodnejše tarife električne energije, kar pomeni prihranek pri stroških polnjenja in učinkovitejši izkoristek možnosti variabilnih tarif. Namestitev postaje EVlink Home je hitra in enostavna, skladnost s strogimi varnostnimi certifikati pa zagotavlja zanesljivo polnjenje vozila. Polnilna postaja ima poleg svojih tehničnih prednosti tudi sodoben dizajn, ki se odlično poda v vsak dom. Zaradi svojega atraktivnega videza ni le funkcionalna naprava, temveč tudi estetski dodatek domu.

Schneider Electric in polnilna postaja EVlink Home omogočata vsem, da uživajo v prednostih električne mobilnosti. Pametna polnilna postaja ni le korak k trajnostni prihodnosti, temveč tudi praktična rešitev za vsakodnevno mobilnost. Obiščite razstavni prostor podjetja Schneider Electric na sejmu InDizajn, ki bo od 6. do 8. oktobra 2023 potekal v Zagrebu in spoznajte kako postaja EVlink Home vsakomur olajša prehod na električna vozila in s tem na bolj trajnostno mobilnost.

https://www.se.com/si

Send to Kindle
| Share

Oddaj komentar

Iskalnik rabljenih vozil

Išči

E-novice s področja avtomobilizma - prijava / odjava
Zvezdne steze Denis Avdič
Video trening varne vožnje
Video test Renault scenic dCi 110 EDC bose
Video test audi A8 3,0 TDI quattro
Domača predstavitev kia picanto
Domača predstavitev citroën DS4
Video test fiat punto evo
Reportaža - Vzhajajoča dežela avtomobilov