Avto.info

CES 2024

KIA bo na sejmu sodobne elektronike predstavila svojo vizijo PBV modelov

CES 2024 : KIA bo na sejmu sodobne elektronike predstavila svojo vizijo PBV modelov

CES 2024

Avtor: Foto: KIA

KIA je pred kratkim napovedala, da bo izraz PBV (Purpose Built Vehicles, slov. namenska vozila) na novo opredelila kot "Platform Beyond Vehicle" in na sejmu CES 2024 v Las Vegasu v ZDA uradno predstavila svoj globalni posel PBV. Znamka bo predstavila svojo bodočo paleto vozil PBV in poslovno vizijo ter razkrila več konceptnih modelov PBV. Kia PBV je celovita rešitev mobilnosti, ki združuje namenu primerna električna vozila z naprednimi programskimi rešitvami, kar bo odprlo vrata novim poslom in življenjskim slogom.

KIA se tako po petih letih vrača na sejem sodobne elektronike CES, kjer bodo številni govorniki predstavili poslovne strategije znamke PBV in vizijo za prihodnost, vključno z namensko strojno opremo, ki prinaša tehnologiji modularizacije Easy Swap in Dynamic Hybrid, digitalnimi rešitvami, razvitimi v okviru napredne programske opreme skupine Hyundai Motor Group, ter načrti za globalno partnersko povezovanje. Kia bo med 9. in 12. januarjem organizirala tudi notranjo razstavo PBV v zahodni dvorani LVCC in zunanjo razstavo električnih vozil na osrednjem trgu LVCC.

Predstavljeni bodo novi konceptualni modeli in tehnologije KIA PBV
Na razstavi KIA PBV bo predstavljenih pet konceptnih modelov, vključno s prvim vozilom PBV, katerega serijska proizvodnja je načrtovana za leto 2025, vrsta ekskluzivnih tehnologij Kia PBV ter predstavitev, posvečena vozilom PBV, ki bo poudarila strategijo podjetja za programsko opredeljena vozila in načrte za partnersko povezovanje.

Predstavitev Kiine vizije "EV za vse" z razstavljenima konceptoma EV3 in EV4 ter modeloma EV9 in EV6 GT
Na razstavi električnih vozil blagovne znamke bo predstavljena Kiina vizija "električnih vozil za vse" s konceptnima voziloma EV3 in EV4 ter modeloma EV9 in EV6 GT, hkrati pa bodo predstavljene številne prednosti življenjskega sloga, ki so jih lahko kupci deležni na podlagi hitro rastoče ponudbe električnih vozil znamke KIA.

Send to Kindle
| Share

Oddaj komentar

Iskalnik rabljenih vozil

Išči

E-novice s področja avtomobilizma - prijava / odjava