Avto.info

Streha parkirne hiše Citypark

Vonj po bencinu, eksotični avtomobili in dobrodelnost

Streha parkirne hiše Citypark: Vonj po bencinu, eksotični avtomobili in dobrodelnost

Streha parkirne hiše Citypark

Avtor: Foto: Robert Krumpak
Streha parkirne hiše Citypark: Vonj po bencinu, eksotični avtomobili in dobrodelnost Streha parkirne hiše Citypark: Vonj po bencinu, eksotični avtomobili in dobrodelnost

Ste ljubitelji avtomobilov, adrenalina in druženja? Vam vonj bencina požene kri po žilah? Potem boste na svoj račun prišli že ta vikend. Na strehi parkirne hiše bo Citypark v sodelovanju z ekipo Car Scene Slovenia ter Ljubitelji hitrosti in avtomobilov to soboto ob 15. uri gostil pravo poslastico. Na dogodku »Dobrodelni rooftop meet!« se bodo zbrala eksotična vozila iz celotne Slovenije. Ogledali si boste lahko zanimive znamke vozil, kot sta Lotus in Porsche, ter druge redke in eksotične avtomobile.

Več kot 300 atraktivnih vozil bo tekmovalo za naj vozilo dneva. Obiskovalci pa se bodo lahko preizkusili na slovenskem simulatorju vožnje. Dogodek, ki bo na enem mestu združil ljubitelje jeklenih konjičkov iz vse Slovenije, pa ima tudi dobrodelno noto. Prihodki dogodka bodo namreč namenjeni dobrodelni organizaciji Palčica Pomagalčica, ki pomaga hudo bolnim otrokom in otrokom v stiski. Na dobrodelnem srečelovu boste lahko z nakupom srečke otrokom pomagali do lepše prihodnosti. Za vse obiskovalce je dogodek brezplačen.

Nakupovalno središče Citypark upravlja podjetje SES Spar European Shopping Centers. Citypark, ki letos praznuje 21. rojstni dan, je z več kot 120 trgovinami in lokali največje nakupovalno središče v Sloveniji. Ponuja najprestižnejše blagovne znamke, zagotavlja najvišjo kakovost storitev in postavlja modne trende. V letu 2019 ga je obiskalo več kot 9 milijonov ljudi, zanje so pripravili približno 250 dogodkov. Citypark je eno od petih nakupovalnih središč, ki jih v Sloveniji upravlja družba SES Center Management.

Več informacij na www.citypark.si.

Send to Kindle
| Share

Oddaj komentar

Iskalnik rabljenih vozil

Išči

E-novice s področja avtomobilizma - prijava / odjava
Zvezdne steze Denis Avdič
Video trening varne vožnje
Video test Renault scenic dCi 110 EDC bose
Video test audi A8 3,0 TDI quattro
Domača predstavitev kia picanto
Domača predstavitev citroën DS4
Video test fiat punto evo
Reportaža - Vzhajajoča dežela avtomobilov