Avto.info

Tim Gajser

Haloški šampion na stopničkah

Tim Gajser v družbi svojih domačih znanih podpornikov, ki navijajo zanj na Šport tv-ju

Tim Gajser v družbi svojih domačih znanih podpornikov, ki navijajo zanj na Šport tv-ju

Avtor: Foto: Marko D. Ocepek

Tim je s stopničkami na Češkem je potrdil, da je kriza, s katero se je soočal v prvi polovici sezone, le še bled spomin. 

Najboljši motokrosisti na svetu so se po krajši indonezijski turneji vrnili v Evropo. V Loketu na Češkem, kjer našega mladega motokrosista Tima Gajserja vselej spremlja veliko navijačev, je bilo navijaško vzdušje ponovno zelo spodbudno za Tima. Izjemno veseli so bili slovenski navijači, oblečeni v rumeno-rdeče barve, ki so zaščitni znak njihovega junaka Gajserja, pripeljali so se 650 km daleč in videli, po kar so prišli – haloškega šampiona na stopničkah.

Tim Gajser je osvojil 3. mesto, ravno tako kot lani. Od njega sta bila hitrejša Jeffrey Herlings in Antonio Cairoli. Tako je bilo nedeljsko dogajanje na Šport tv-ju to nedeljo v znamenju dobre dirke za Tima, ki je veselje zapisal tudi na svojem Facebook profilu: »Zelo sem vesel kako sem odvozil to dirko. Lepo je videti toliko slovenskih navijačev.« Očitno je tudi Timova priljubljena pesem od Survivor - Eye Of The Tiger, dobro vplivala nanj pred samo tekmo.

Sezona se bo nadaljevala 5. avgusta v belgijskem Lommelu. Prvič letos so v eliti dirkali trije slovenski vozniki. Klemen Gerčar in Jernej Irt sta bila daleč od točk. Karavana se bo znova zbrala čez dva tedna v Belgiji. Gajser je trenutno na 4. mestu v tej sezoni  s 450imi točkami. (28/40). Na stopničke je sotpil petič v tej sezoni.

Send to Kindle
| Share

Oddaj komentar

Iskalnik rabljenih vozil

Išči

E-novice s področja avtomobilizma - prijava / odjava
Zvezdne steze Denis Avdič
Video trening varne vožnje
Video test Renault scenic dCi 110 EDC bose
Video test audi A8 3,0 TDI quattro
Domača predstavitev kia picanto
Domača predstavitev citroën DS4
Video test fiat punto evo
Reportaža - Vzhajajoča dežela avtomobilov