Avto.info

Grega Premrl in Vili Ošlaj

Premrl konec tedna na Rally Ina Delta

Grega Premrl in Vili Ošlaj: Premrl konec tedna na Rally Ina Delta

Grega Premrl in Vili Ošlaj

Avtor: Foto: PR - Unikatoy Racing
Grega Premrl in Vili Ošlaj: Premrl konec tedna na Rally Ina Delta Grega Premrl in Vili Ošlaj: Premrl konec tedna na Rally Ina Delta

Tretji reli letošnje sezone slovenskega državnega prvenstva bo na sporedu v Zagrebu in njegovi okolici. Gre kajpak za najstarejši reli na Hrvaškem - Rally Ina Delta. Posadke v petek in soboto čaka 10 hitrostnih preizkušenj. Za Grego Premrla, Vilija Ošlaja in ostale člane ekipe Unikatoy Racing je sezona doslej potekala povsem po načrtih. V Zagreb se odpravljajo z dobro popotnico spodbudnega nastopa v Velenju.

"Rally Ina Delta sprva ni bil del naših načrtov za letošnjo sezono, saj smo osredotočeni predvsem na privajanje in zbiranje izkušenj z novim dirkalnikom Toyoto GT86 R3. Namesto dirkaških smo namreč želeli napraviti več testnih kilometrov. A kaj lahko za dirkača predstavlja boljši test kot nastop na sami dirki in neposredna primerjava z močno konkurenco," razloge za nastop pojasnjuje Grega Premrl.

Rally Ina Delta bo tako z zahtevnimi in atraktivnimi hitrostnimi preizkušnjami posadkam ponovno ponudil obilo možnosti za dokazovanje. Dogajanje se bo pričelo že v četrtek ob osmih zvečer s ceremonialnim startom na znamenitem zagrebškem trgu bana Josipa Jelačića. Začetek tekmovalnega dela sledi v petek ob petih popoldne, že nekaj ur pred tem pa se bodo posadke lahko ogrele na "shakedownu".

Posadka Unikatoy Racinga v Toyoti GT86 R3 bo tokrat nastopila s startno številko 20.

Send to Kindle
| Share

Oddaj komentar

Iskalnik rabljenih vozil

Išči

E-novice s področja avtomobilizma - prijava / odjava
Zvezdne steze Denis Avdič
Video trening varne vožnje
Video test Renault scenic dCi 110 EDC bose
Video test audi A8 3,0 TDI quattro
Domača predstavitev kia picanto
Domača predstavitev citroën DS4
Video test fiat punto evo
Reportaža - Vzhajajoča dežela avtomobilov