Avto.info

Nova ponudba izdelkov Crunch&Go

MOL v ponudbo svojih lastnih blagovnih znamk dodaja čips in energijsko pijačo JIM

Nova ponudba izdelkov Crunch&Go: MOL v ponudbo svojih lastnih blagovnih znamk dodaja čips in energijsko pijačo JIM

Nova ponudba izdelkov Crunch&Go

Avtor: Foto: MOL
Nova ponudba izdelkov Crunch&Go: MOL v ponudbo svojih lastnih blagovnih znamk dodaja čips in energijsko pijačo JIM

Stranke na vseh bencinskih servisih MOL po Sloveniji lahko uživajo v novi ponudbi izdelkov lastnih blagovnih znamk; Crunch&Go čipsu in energijski pijači JIM. Energijska pijača JIM je na voljo v klasični različici in različici brez aspartama ter sladkorja, medtem ko je čips Crunch&Go na voljo v štirih različnih okusih, in sicer v okusu s soljo, papriko ter čebulo in kislo smetano, pa tudi v različici lahkega krompirjevega čipsa z zmanjšano vsebnostjo maščob. Povsem nove izdelke lastne blagovne znamke, je Skupina MOL istočasno lansirala na ravni Skupine MOL v vseh državah v regiji na skupno približno 2.000 bencinskih servisih.

Skupina MOL je v zadnjih letih v skladu s svojo dolgoročno strategijo pričela s korenitim preoblikovanjem svoje maloprodajne dejavnosti, s ciljem razumeti, kaj stranke potrebujejo in kako se naj odzove na njihove potrebe. V skladu s tem se podjetje vidi kot veriga trgovin in ne le kot tradicionalen bencinski servis. Z uvedbo energijske pijače JIM in čipsa Crunch&Go, Skupina MOL širi svojo ponudbo izdelkov lastnih blagovnih znamk.

"Najnovejše izdelke lastne blagovne znamke smo razvili tako, da ustrezajo potrebam strank, hkrati pa z njimi sledimo tudi tržnim trendom. Naše raziskave so namreč potrdile, da stranke ne sprejemajo več kompromisov pri kakovosti, kadar se odločijo za izdelke lastnih blagovnih znamk. Zato smo ves čas imeli v mislih potrebo strank po visoki kakovosti,« je povedal Neven Kolanović, Vodja prodaje in marketinga v MOL Slovenija d.o.o.

Energijska pijača JIM nam da toliko energije, kot če bi spili eno skodelico espressa, poleg tega pa vsebuje še 5 različnih B vitaminov. Energijska pijača je brez konzervansov, prav tako pa je na voljo tudi različica brez sladkorja, ki ne vsebuje aspartama. Čips Crunch&Go je narejen iz kakovostnega krompirja in je po najnovejši tehnologiji oblikovan v popolnoma hrustljavo, valovito poslastico. Slana in lahka »light« različica sta še bolj posebni, saj vsebujeta sol, ki izvira iz slavnih rudnikov soli Praid. Omenjena sol je v obliki kristalov, ki so stari več kot 20 milijonov let in vsebujejo kar 84 različnih mineralov.

Send to Kindle
| Share

Oddaj komentar

Iskalnik rabljenih vozil

Išči

E-novice s področja avtomobilizma - prijava / odjava
Zvezdne steze Denis Avdič
Video trening varne vožnje
Video test Renault scenic dCi 110 EDC bose
Video test audi A8 3,0 TDI quattro
Domača predstavitev kia picanto
Domača predstavitev citroën DS4
Video test fiat punto evo
Reportaža - Vzhajajoča dežela avtomobilov