Avto.info

Uradni servis znamke BMW

BMW servis nudi odlično vrednost in vrhunsko uporabniško izkušnjo

Uradni servis znamke BMW: BMW servis nudi odlično vrednost in vrhunsko uporabniško izkušnjo

Uradni servis znamke BMW

Avtor: Foto: BMW
Uradni servis znamke BMW: BMW servis nudi odlično vrednost in vrhunsko uporabniško izkušnjo Uradni servis znamke BMW: BMW servis nudi odlično vrednost in vrhunsko uporabniško izkušnjo Uradni servis znamke BMW: BMW servis nudi odlično vrednost in vrhunsko uporabniško izkušnjo Uradni servis znamke BMW: BMW servis nudi odlično vrednost in vrhunsko uporabniško izkušnjo Uradni servis znamke BMW: BMW servis nudi odlično vrednost in vrhunsko uporabniško izkušnjo Uradni servis znamke BMW: BMW servis nudi odlično vrednost in vrhunsko uporabniško izkušnjo Uradni servis znamke BMW: BMW servis nudi odlično vrednost in vrhunsko uporabniško izkušnjo

Za dolgotrajno in zanesljivo delovanje vozila ter enostavno in transparentno storitev je pravi naslov uradni servis znamke. Uradni servis BMW je krojen po željah in potrebah strank ter z visoko stopnjo integracije digitalnih naprednih storitev. Servisna ponudba BMW Service 5+ za modele, starejše od 5 let zagotavlja brezskrbne užitke v vožnji.

Uradni servisi BMW zagotavljajo originalne dele, kvalificirano ekipo in transparenten servisni poseg, vse to pa podpirajo najsodobnejše digitalne napredne storitve. V praksi to za avtomobil pomeni, da vsebuje zgolj uradne in certificirane dele ter materiale, ki jih je znamka obsežno testirala in za njih z garancijo jamči, da so za uporabo najustreznejši in najkvalitetnejši. Vozila servisira usposobljeno in profesionalno osebje, ki nudi najvišji nivo storitve, nenazadnje pa transparentnost in preglednost servisnih posegov, torej popolno servisno knjigo (digitalno), kar ohranja vrednost vozila in olajša prodajni proces, ko se stranka odloči za menjavo.

Erik Poljšak, direktor poprodaje v BMW Group Slovenia in za uvozniške trge Hrvaške, Cipra in Malte, je izpostavil, da na vseh uradnih servisih BMW Group predstavlja sodoben servis po meri stranke standard. »Nudimo odlično uporabniško izkušnjo, celoten postopek je namreč krojen po željah in potrebah stranke ter vsebuje v samem bistvu visoko stopnjo integracije digitalnih naprednih storitev.«

Storitev My BMW Service je na voljo kadar koli in ne glede na lokacijo. Na spletu je na voljo enostavna rezervacija in številne ostale storitve BMW. Z aplikacijo My BMW stranke ostanejo povezane s svojim vozilom, tudi ko niso v njem. Aplikacija načrtuje potovanja ob upoštevanju trenutnih prometnih razmer in opozori na dogajanje na začrtani trasi ter času, ko se je potrebno odpraviti, da na cilj prispemo ob izbranem terminu. V primeru okvare samodejno posreduje podatke o lokaciji in vozilu, da je vozniku čimprej nudena potrebna asistenca. Aplikacija tudi spremlja čas od zadnjega servisnega pregleda in voznika opomni, ko napoči čas za ponovnega. Poleg aplikacije My BMW rezervacijo servisnega termina omogoča tudi aplikacija BMW Spletno naročanje. Termin po želji stranke je tako oddaljen le nekaj klikov stran.

Vozilo se lahko popolnoma brezstično prepusti BMW strokovnjakom na eni od BMW brezstičnih servisnih točk. Za servisno storitev se je treba po telefonu ali prek spleta dogovoriti za termin pri servisnem partnerju BMW. Dan pred dogovorjenim terminom stranka prejme povezavo, ki jo usmeri na predhodno prijavo. Nato prejme kodo, ki odpre osebno omarico ob prihodu na servis. V njej pusti svoj ključ in ga pozneje ponovno prevzame. Storitev je na voljo na izbranih lokacijah.

Tekom servisnega postopka je zahvaljujoč BMW pametni video komunikaciji, inovativnemu sistemu video dialoga, možno preprosto preveriti, kaj delajo BMW servisni strokovnjaki. Med servisnim postopkom stranka prejme video, ki so ga ustvarili serviserji, na mail ali SMS, v njem pa tudi enostavno razlago o potrebnih vzdrževalnih delih, ki jih vozilo potrebuje. V video je vključena predstavitev napak in ponudba za njihovo odpravo, ter možnost pogovora s strokovnjakom in potrditve odprave težav ali napak z le enim klikom.

Kakovost, učinkovitost, moč inovacij in postavljanje stranke v središče pozornosti so ključne karakteristike BMW prodajnih in poprodajnih storitev, na katere se lahko stranke zanesejo in jih pričakujejo. Najvišji servisni standardi so enotni vsem uradnim BMW servisom v Sloveniji, zato se je treba le odločiti, katera lokacija je najpriročnejša. V Ljubljani je na voljo BMW Wallis Motor Ljubljana, BMW Avto Aktiv Slovenija nudi servisne storitve v Trzinu, Kranju, Kopru in Novi Gorici. Za brezskrben užitek v vožnji voznikov vozil BMW iz Novega mesta in okolice skrbi BMW Makoma, v Celju in Mariboru pa BMW Selmar. Prostori BMW Avtoval se nahajajo v Grosuplju ter prostori BMW Service PSC Molk na Vrhniki.

V življenju je veliko stvari, ki jih ni moč predvideti. Zato je bolje, če so nekatere stvari že od samega začetka jasne in pregledne. Kot na primer servisna ponudba BMW Service 5+ za modele BMW serij F, starejše od 5 let. Fiksna cena zagotavlja brezskrbne užitke v vožnji, saj vključuje vse originalne dele BMW ter delovni čas izkušenih servisnih strokovnjakov BMW. Seveda so vse storitve in cene transparentne, servisni paketi pa prilagojeni posameznim modelom in njihovi starosti - to tudi pomeni, da starejši, kot je BMW, bolj privlačni so servisni pogoji.

Strankam se ob menjavi olja pri pooblaščenem servisnem BMW centru podaljša BMW pomoč na cesti, in sicer za nadaljnjih 24 mesecev, do največ 10 let od datuma prve registracije. BMW Service 5+ deluje s pomočjo enostavnega konfiguratorja, ki zahteva izbrano servisno mesto, model avtomobila, letnik proizvodnje in njegovo VIN številko, nato pa si stranka s seznama storitev izbere tiste, ki so na njenem vozilu potrebne. Z le nekaj kliki se z uradnim servisom dogovori za termin, strokovnjaki pa nato poskrbijo za zanesljivo in vrhunsko delovanje vozila. Storitev BMW Service 5+ je na voljo na povezavi.

Ne glede na to, koliko je vozilo BMW že doživelo, s servisom BMW 5+ ostane v najboljši kondiciji.

Send to Kindle
| Share

Oddaj komentar

Iskalnik rabljenih vozil

Išči

E-novice s področja avtomobilizma - prijava / odjava
Zvezdne steze Denis Avdič
Video trening varne vožnje
Video test Renault scenic dCi 110 EDC bose
Video test audi A8 3,0 TDI quattro
Domača predstavitev kia picanto
Domača predstavitev citroën DS4
Video test fiat punto evo
Reportaža - Vzhajajoča dežela avtomobilov