Avto.info

ID. Buzz Cargo znamke VW GV

"Mednarodni kombi leta 2023"

ID. Buzz Cargo znamke VW GV :

ID. Buzz Cargo znamke VW GV

Avtor: Foto: Volkswagen Gospodarska vozila

Model VW ID. Buzz Cargo je prejel prestižno panožno nagrado "mednarodni kombi leta 2023" (International Van Of The Year oz. IVOTY). Carsten Intra, predsednik uprave znamke Volkswagen Gospodarska vozila (VW GV), je na otvoritvenem večeru združenja VDA z naslovom "Stars Of The Year" prevzel nagrado od Jarlatha Sweeneyja, predsednika žirije IVOTY.

To pomeni, da je model ID. Buzz Cargo1 to prestižno mednarodno nagrado prejel še pred začetkom prodaje na trgu. Vozilo je bilo razvito izključno za baterijski električni transport in bo ob dobavi kupcem imelo nevtralno ogljično bilanco. Carsten Intra: "Zelo smo veseli in ponosni, da smo prejeli to pomembno nagrado za ID. Buzz Cargo. Velika hvala žiriji IVOTY in vsem zaposlenim pri znamki Volkswagen Gospodarska vozila, ki so zaslužni za to, da je ID. Buzz Cargo postal najboljši dostavni kombi v svojem razredu."

Predsednik IVOTY Jarlath Sweeney je nagrado podelil v imenu skupno 34 mednarod­nih novinarjev s področja gospodarskih vozil, ki sestavljajo žirijo IVOTY: "Ne zgodi se pogosto, da se pojavi popolnoma nov koncept vozila, ki je na trgu takoj deležen tolikšne pozornosti. Čestitke razvojni ekipi znamke Volkswagen Gospodarska vozila za to edinstveno vozilo."

1 ID. Buzz Cargo (150 kW/204 KM) – poraba električne energije v kWh/100 km, kombinirana: 22,2–20,4; emisija CO2 v g/km, kombinirana: 0

Jarlath Sweeney (levo) izroča nagrado  Carstnu Intri, glavnemu izvršnemu direktorju znamke Volkswagen Gospodarska vozila.

Jarlath Sweeney (levo) izroča nagrado Carstnu Intri, glavnemu izvršnemu direktorju znamke Volkswagen Gospodarska vozila.

ID. Buzz Cargo znamke VW GV : "Mednarodni kombi leta 2023"
ID. Buzz Cargo znamke VW GV : "Mednarodni kombi leta 2023"
Žirija za izbor "mednarodni kombi leta"  med obiskom na razstavnem prostoru znamke Volkswagen Gospodarska vozila v hali 12  na sejmu IAA Transportation.

Žirija za izbor "mednarodni kombi leta" med obiskom na razstavnem prostoru znamke Volkswagen Gospodarska vozila v hali 12 na sejmu IAA Transportation.

Send to Kindle
| Share

Oddaj komentar

Iskalnik rabljenih vozil

Išči

E-novice s področja avtomobilizma - prijava / odjava
Zvezdne steze Denis Avdič
Video trening varne vožnje
Video test Renault scenic dCi 110 EDC bose
Video test audi A8 3,0 TDI quattro
Domača predstavitev kia picanto
Domača predstavitev citroën DS4
Video test fiat punto evo
Reportaža - Vzhajajoča dežela avtomobilov