Avto.info

Ekstrovertirana in ekskluzivna

Nova modela Porsche 718 Style Edition

Ekstrovertirana in ekskluzivna : Nova modela Porsche 718 Style Edition

Ekstrovertirana in ekskluzivna

Avtor: Foto: Porsche
Ekstrovertirana in ekskluzivna : Nova modela Porsche 718 Style Edition Ekstrovertirana in ekskluzivna : Nova modela Porsche 718 Style Edition Ekstrovertirana in ekskluzivna : Nova modela Porsche 718 Style Edition Ekstrovertirana in ekskluzivna : Nova modela Porsche 718 Style Edition Ekstrovertirana in ekskluzivna : Nova modela Porsche 718 Style Edition Ekstrovertirana in ekskluzivna : Nova modela Porsche 718 Style Edition

Stuttgart (Nemčija). Sveže barve in ubrani kontrastni paketi zaznamujejo nova športna avtomobila Porsche 718 Boxster Style Edition in 718 Cayman Style Edition. Oba športna modela s sredinskim motorjem že od nekdaj predstavljata popolno kombinacijo užitka v vožnji in vsakodnevne uporabnosti. Z izvedbo Style Edition Porsche sedaj predstavlja ekskluzivno različico za stranke, ki jim je pomembna ekstrovertirana oblikovna zasnova vozila. To je še posebej izrazito pri izbiri neo rubinaste barve zunanjosti, ki na sodoben način interpretira rubinasto barvo legendarnega Porscheja 911 Carrera RS generacije 964.

Ekskluzivni detajli za jasno razlikovanje
Tudi če se Porschejeve stranke pri svojih modelih Style Edition ne bodo odločile za neo rubinasto barvo, sta novi različici jasno prepoznavni. Opremljeni sta z 20-palčnimi platišči 718 Spyder v visokosijajni črni barvi, ki na pokrovih na pestih koles nosijo barvne Porschejeve grbe. Poleg tega je izvedba Style Edition opremljena s črnimi športnimi izpušnimi cevmi in visokosijajnim srebrnim napisom Porsche na zadku. Pri modelu 718 Boxster Style Edition so dodatno vključeni še napisi Boxster, ki so kot ekskluzivne oznake nad stranskimi okni vtisnjeni v zložljivo streho. Stranka lahko brez doplačila izbira med dvema kontrastnima paketoma 718 Style Edition – med črnim in belim. Oba vključujeta dekorativne črte na pokrovu prtljažnika spredaj in stranskem dekorativnem napisu Porsche ter črno oziroma belo visokosijajno lakirana platišča in oznake modela na zadku. V notranjost se modeli Style Edition ponašajo s paketom usnjenih elementov v črni barvi s kontrastnimi šivi v kredini barvi, osvetljenimi vstopnimi letvami iz legiranega jekla in grbom Porsche na vzglavnikih.

Privlačna zaradi razširjene serijske opreme
Porsche 718 Boxster in 718 Cayman Style Edition imata izjemno privlačno opremo: serijski so biksenonski žarometi z dnevnimi LED-lučmi, parkirni sistem ParkAssist spredaj in zadaj vključno s kamero za vzvratno vožnjo, Apple® CarPlay, tempostat, notranje ogledalo in zunanji ogledali z avtomatskim zasenčenjem vključno s senzor-jem za dež, ogrevan večfunkcijski volan v gladkem usnju, ogrevanje sedežev, dvo-conska klimatska naprava, predpražniki s kontrastnimi šivi v kredini barvi, usnjeno oblazinjenje v črni barvi s kontrastnimi šivi v kredini barvi in servokrmiljenje Plus. Oba modela je poleg tega mogoče še nadgraditi s obsežno ponudbo dodatne opreme.

Serijsko s šeststopenjskim ročnim menjalnikom
Glede pogona in podvozja se modela Style Edition med seboj ne razlikujeta. Oba temeljita na osnovnih motorjih modelov 718 Boxster in 718 Cayman, v katerih se za sedeži skriva mogočni dvolitrski bokser motor z močjo 220 kW (300 KM). Tlačno polnjeni štirivaljnik ustvari navor v višini 380 Nm in modela Style Edition s serijskim šeststopenjskim ročnim menjalnikom od 0 do 100 km/h pospeši v 5,1 sekunde (z opcijskim sedemstopenjskim menjalnikom PDK: 4,7 sekunde). Neodvisno od izbranega prenosa moči oba dosežeta najvišjo hitrost 275 km/h.

Ekstrovertirana in ekskluzivna : Nova modela Porsche 718 Style Edition
Ekstrovertirana in ekskluzivna : Nova modela Porsche 718 Style Edition
Ekstrovertirana in ekskluzivna : Nova modela Porsche 718 Style Edition
Ekstrovertirana in ekskluzivna : Nova modela Porsche 718 Style Edition
Send to Kindle
| Share

Oddaj komentar

Iskalnik rabljenih vozil

Išči

E-novice s področja avtomobilizma - prijava / odjava
Zvezdne steze Denis Avdič
Video trening varne vožnje
Video test Renault scenic dCi 110 EDC bose
Video test audi A8 3,0 TDI quattro
Domača predstavitev kia picanto
Domača predstavitev citroën DS4
Video test fiat punto evo
Reportaža - Vzhajajoča dežela avtomobilov