Avto.info

HONOR na MWC

Še en mobilnik, ki je ustvarjen v sodelovanju s Porsche Design

HONOR na MWC : Še en mobilnik, ki je ustvarjen v sodelovanju s Porsche Design

HONOR na MWC

Avtor: Foto: HONOR
HONOR na MWC : Še en mobilnik, ki je ustvarjen v sodelovanju s Porsche Design HONOR na MWC : Še en mobilnik, ki je ustvarjen v sodelovanju s Porsche Design HONOR na MWC : Še en mobilnik, ki je ustvarjen v sodelovanju s Porsche Design HONOR na MWC : Še en mobilnik, ki je ustvarjen v sodelovanju s Porsche Design HONOR na MWC : Še en mobilnik, ki je ustvarjen v sodelovanju s Porsche Design

[Ljubljana, 17. februar 2024] Iz globalne tehnološke znamke HONOR so v ekskluzivnem intervjuju uradno potrdili, da bodo na letošnjem predstavitvenem dogodku HONOR MWC Barcelona 2024 predstavili še en pametni telefon, ki je zasnovan v sodelovanju s Porsche Design.

Wallpaper*, eden od ključnih svetovnih medijev na področju oblikovanja, arhitekture in umetnosti, je nedavno objavil intervju z glavnim oblikovalcem v podjetju HONOR Yuanom in vodjo oblikovanja pri skupini Porsche Lifestyle Carstenom Monnerjanom. Poudarek v intervjuju je bil prav na strateškem partnerstvu med obema znamkama, pa tudi na najnovejši inovaciji telefonu PORSCHE DESIGN HONOR Magic V2 RSR, medtem ko je bilo razkritih več podrobnosti o še eni prihajajoči napravi:

1. Prvič so objavili oblikovalske skice naprave PORSCHE DESIGN HONOR Magic V2 RSR
2. Razkrili, da bo HONOR predstavil še eno napravo v sodelovanju s Porsche Design, ki bo prikazala številne inovacije na stičišču avtomobilske in mobilne industrije
3. Naznanili, da bodo barve prihajajočega telefona morda drugačne
4. Potrdili, da oblika prihajajočega telefona prav tako temelji na klasični zasnovi avtomobila Porsche

*Več informacij najdete v intervjuju za Wallpaper.

Članek si lahko ogledate preko povezave: https://www.wallpaper.com/tech/porsche-design-honor-magic-v2-rsr-phone

Uradna globalna predstavitev novih naprav bo 25. februarja ob 14. uri na sejmu MWC v Barceloni. Dogodek na daljavo si boste lahko ogledali tukaj: https://www.hihonor.com/si/events/honor-mwc/.

Za dodatne informacije obiščite spletno mesto HONOR na naslovu www.hihonor.com/si/.

Send to Kindle
| Share

Oddaj komentar

Iskalnik rabljenih vozil

Išči

E-novice s področja avtomobilizma - prijava / odjava