Avto.info

Novi Opel Combo, Vivaro in Movano

domača predstavitev: Novi Opel Combo, Vivaro in Movano

domača predstavitev

Avtor: Foto: Opel
domača predstavitev: Novi Opel Combo, Vivaro in Movano domača predstavitev: Novi Opel Combo, Vivaro in Movano domača predstavitev: Novi Opel Combo, Vivaro in Movano domača predstavitev: Novi Opel Combo, Vivaro in Movano domača predstavitev: Novi Opel Combo, Vivaro in Movano domača predstavitev: Novi Opel Combo, Vivaro in Movano domača predstavitev: Novi Opel Combo, Vivaro in Movano domača predstavitev: Novi Opel Combo, Vivaro in Movano

Nova generacija Oplove trojice lahkih gospodarskih vozil (LGV) je pripravljena za prihod na slovenski trg: naročiti je možno novi kompaktni Opel Combo, novi srednje veliki Opel Vivaro in novi veliki Opel Movano, ki so v najboljši formi in funkciji za vse naloge, saj so prilagodljivi, močni, ultra-sodobni in takoj prepoznavni. Vsak model bo imel novo zunanjo podobo, preoblikovano armaturno ploščo in pogonsko raznolikost - z motorji z notranjim zgorevanjem, kot tudi z baterijsko električnimi motorji.

Zunaj in znotraj: izjemno sodobna nova generacija treh lahkih gospodarskih vozil
Novi modeli lahkih gospodarskih vozil znamke z bliskom v emblemu so sedaj takoj prepoznavni po novi interpretaciji prednje maske znamke, t.i. Opel Vizorju, ki jo poznamo že iz Oplovih najnovejših osebnih vozil. Vizor združuje emblem znamke Opel z značilnimi žarometi in tako ustvarja enotno vizualno enoto, ki se razteza čez celotno širino prednjega dela vozila. Poleg oblikovanja zunanjosti je bilo veliko pozornosti posvečene tudi razvoju notranjosti novih modelov Opel Combo, Vivaro in Movano. Med poudarke osveženih armaturnih plošč sodijo novi informativno-razvedrilni sistemi, združljivi z brezžičnima aplikacijama Apple CarPlay in Android Auto, ki imajo barvni zaslon na dotik z diagonalo do 25,4 centimetra (10 palcev).

Nova generacija modelov Opel Combo, Vivaro in Movano je vodilna tudi na področju sistemov za pomoč vozniku. Novi Combo v svoj segment prvič prinaša prilagodljive matrične žaromete brez bleščanja Intelli-Lux LED® . Novi Movano omogoča avtomatizirano vožnjo 2. stopnje – prvič v zgodovini modela. Odvisno od modela je na voljo več najsodobnejših sistemov za pomoč vozniku, s katerimi so dolge službene in poslovne poti ter manevriranje v skladišču ali v mestu lažje in varnejše. Osupljivo novo ponudbo dopolnjuje širok nabor različic: kot običajno je trojica lahkih gospodarskih vozil na voljo v različnih dolžinah in višinah ter številnih karoserijskih izvedbah, ki izpolnijo praktično vse poslovne zahteve. Poleg tega modeli navdušujejo z zglednimi prostorninami za prevoz tovora ter nosilnostjo in vlečno zmogljivostjo – njihova oprema omogoča uspešno izvajanje tudi najzahtevnejših nalog pri vsakdanjem delu.

Precej več informacij o novih LCV vozilih znamke Opel najdete v priponkah.

1 Podatki o dosegu so bili določen v skladu z metodologijo za preskusni postopek WLTP (R (ES) št. 715/2007, R (EU) št. 2017/1151). V vsakdanjih razmerah se lahko dejanski doseg razlikuje in je odvisen od različnih dejavnikov, zlasti od načina vožnje, značilnosti poti, zunanje temperature, uporabe ogrevanja in klimatske naprave ter predhodnega ogrevanja oziroma hlajenja vozila.

Send to Kindle
| Share

Oddaj komentar

Iskalnik rabljenih vozil

Išči

E-novice s področja avtomobilizma - prijava / odjava