Avto.info

Ker nam je mar

Projekt Vesela Košarka

Ker nam je mar: Projekt Vesela Košarka

Ker nam je mar

Avtor: Foto: WAE S d.o.o.
Ker nam je mar: Projekt Vesela Košarka Ker nam je mar: Projekt Vesela Košarka Ker nam je mar: Projekt Vesela Košarka

Prišel je zadnji koledarski mesec - december in z njim odštevanje do novega leta. Prižgali bomo luči, izložbe se bodo zasvetile v praznični preobleki, zadišalo bo po cimetovih rolicah, nageljnovih žbicah, praženih mandljih, ulice bo ovil vonj domačega čaja in v varnem zavetju doma se bomo greli ob kaminu. Otroci bodo z iskrico v očeh in nasmejanih ust naredili snežaka, ustvarili okraske za smrečico, se neskončno razveselili daril, odrasli bomo z velikim upanjem in polni pričakovanj po dobrem, nazdravljali novemu letu naproti. To je res čaroben čas, ki ga najraje preživimo s svojimi bližnjimi in tistimi, ki jih imamo radi.

Vendar . . . vsi nimajo te sreče. Vsi nimajo sreče, da bi praznike okusili in doživeli v vsem svojem sijaju. V podjetju Wallis Automotive Europe (WAE S), uvoznik za blagovno znamko Opel v Sloveniji, vemo in se zavedamo, da prazniki marsikomu predstavljajo stisko, bolečino, žalost. Med nami so otroci in mladostniki, katerih želje ne bodo uslišane, saj si njihovi starši finančno ne bodo mogli privoščiti decembrskega vzdušja. Zanje bo ta praznični čas še posebej naporen. Ravno zato, ker nam je mar in nam ni vseeno, smo se pri Wallis Automotive Europe odločili, da prisluhnemo in vidimo tudi tiste, ki prihajajo iz socialno šibkejših okolij.

Del sredstev, ki smo jih načrtovali za poslovna darila in večerje ob zaključku leta, bomo tako namenili projektu “Vesela Košarka – Jaka Blažič”, katerega glavna misija je večja športna vključenost najranljivejših skupin, otrok in mladostnikov, v širšo družbo. Projekt “Vesela košarka – Jaka Blažič”, ki se ponaša s sloganom “Bodi del ekipe”, smo se odločili podpreti, ker je usmerjen v vse otroke in mladostnike s ciljem, da se jim na nevsiljiv in vključujoč način približa šport, ljubezen do gibanja, ter vrednote sodelovanja, tovarištva. In nenazadnje je projekt usmerjen v podporo vseh otrok, ki si sicer treniranja ne bi mogli ali pa bi si ga težko privoščili. Projekt “Vesela košarka – Jaka Blažič” želi vključiti vse člane družine, zato prirejajo tudi prireditve, družabna srečanja, ena od njihovih misij pa je tudi družbeno koristna dejavnost, kot je odpiranje novih igrišč in obnovitev že obstoječe infrastrukture.

Skupino Wallis Automotive Europe je projekt dodatno prepričal, ker ni prisotnega selekcioniranja, favoriziranja otrok ali spodbujanja gole tekmovalnosti in deluje neodvisno od klubov. Namen projekta “Vesela košarka – Jaka Blažič” je izključno in samo, da na prijeten, neprisiljen način predstavijo 2 košarko kot šport, ki združuje in povezuje generacije. Na kratko – stavijo na ekipo, ker skupaj lahko dosežemo več in bolje za vse, ne glede na socialno okolje, predispozicije in druge danosti. Tudi pri Wallis Automotive Europe stavimo na ekipno sodelovanje, ter da bi v letu 2023 skupaj zabili čimveč košev – tako zasebno kot poslovno.

Send to Kindle
| Share

Oddaj komentar

Iskalnik rabljenih vozil

Išči

E-novice s področja avtomobilizma - prijava / odjava
Zvezdne steze Denis Avdič
Video trening varne vožnje
Video test Renault scenic dCi 110 EDC bose
Video test audi A8 3,0 TDI quattro
Domača predstavitev kia picanto
Domača predstavitev citroën DS4
Video test fiat punto evo
Reportaža - Vzhajajoča dežela avtomobilov