Avto.info

TRILETNO PARTNERSTVO

TOYOTA IN SLOVENSKA ČLANSKA REPREZENTANCA V ŠPORTNEM PLEZANJU

TRILETNO PARTNERSTVO: TOYOTA IN SLOVENSKA ČLANSKA REPREZENTANCA V ŠPORTNEM PLEZANJU

TRILETNO PARTNERSTVO

Avtor: Foto: Grega Valančič/PZS
TRILETNO PARTNERSTVO: TOYOTA IN SLOVENSKA ČLANSKA REPREZENTANCA V ŠPORTNEM PLEZANJU TRILETNO PARTNERSTVO: TOYOTA IN SLOVENSKA ČLANSKA REPREZENTANCA V ŠPORTNEM PLEZANJU

Toyota je v četrtek, 28. marca, uradno podpisala triletno partnerstvo s člansko reprezentanco v športnem plezanju, ki deluje pod okriljem Planinske zveze Slovenije. Poleg finančnega vložka bo Toyota za plezalke in plezalce poskrbela tudi z zagotavljanjem vozil in mobilnostnih reštev KINTO. S tem so postali glavni partner reprezentance.

Toyotina predanost družbeni odgovornosti je tista vrednota, s katero ustvarja in krepi pobude, ki omogočajo učinkovitejšo mobilnost ter obenem izboljšujejo družbo. Skupaj s športnicami in športniki članske reprezentance v športnem plezanju, ki poosebljajo miselnost premikanja meja mogočega, bo Toyota posegala po smelih mejnikih in skupaj z njimi postavila nove smernice razvoja in napredka.

Yosuke Arai, predsednik Toyota Adria: ”Mešanica japonskega okolja in izjemnega nastopa slovenskih športnikov na olimpijskih igrah v Tokiu leta 2020 je odličen odsev tega, kar želimo doseči s tem partnerstvom. Toyota stremi h vzpodbujanju socialne vključenosti in zagotavljanju mobilnosti za vse, slovenski plezalci pa so vir navdiha, ko nemogoče postane mogoče.”

Slovenska reprezentanca v športnem plezanju bo na tekmah svetovnega pokala in olimpijskih kvalifikacijskih tekmovanjih lovila vstopnice za nastop na prestižnih olimpijskih igrah v Parizu. Vrhunec dogajanja v Sloveniji se bo odvil na tekmi svetovnega pokala septembra v Kopru, partner katerega je tudi Toyota.

Jože Rovan, predsednik PZS: ”Našim plezalcem bo preko sodelovanja s podjetjem Toyota in uporabo njihovih mobilnostnih rešitev KINTO, olajšano delo, saj lahko z dobro organiziranim prevozom in fleksibilnostjo teh storitev, celoten proces postane bolj učinkovit in jim na koncu da tudi več prostih rok pri organizaciji ostalih aktivnosti. ”

Luka Fonda, glavni trener članske reprezentance: “Navdušen sem nad novim članom plezalne sponzorske družine! Brezskrbni kilometri in zanesljive, enostavne storitve, ki so prišle skupaj s Toyoto, so nekaj, kar nam bo ne samo olajšalo načrtovanja poti, ampak bo precej širše vplivalo na naše še boljše delovanje. V resnici si štejemo v čast, da je ena najmočnješih blagovnih znamk na svetu prepoznala potencial za rast tudi preko naše reprezentance. Vrednote delimo iste, naš cilj pa je tudi enak – biti prvi. Precej enostaven recept za uspeh, kajne (smeh)?”

Za podjetje Toyota so prihajajoče olimpijske igre pomembne ne samo zaradi nastopa plezalskih varovancev, temveč tudi z vidika dolgoletnega globalnega mobilnostnega partnerja Mednarodnega olimpijskega komiteja. Na olimpijskih igrah bo sodelovala v sklopu mobilnostnega laboratorija s trajnostnimi prevoznimi sredstvi, ki so zasnovana skladno s filozofijo mobilnosti za vse.

Send to Kindle
| Share

Oddaj komentar

Iskalnik rabljenih vozil

Išči

E-novice s področja avtomobilizma - prijava / odjava