Avto.info

Uroš Mravinec

Novo vodstvo v podjetju Avto Triglav d.o.o., Ljubljana

Uroš Mravinec: Novo vodstvo v podjetju Avto Triglav d.o.o., Ljubljana

Uroš Mravinec

Avtor: Foto: Avto Triglav d.o.o.
Uroš Mravinec

Uroš Mravinec

V Skupini Emil Frey Slovenija, ki jo vodi generalni direktor g. Jožko Tomšič, je prišlo do kadrovske menjave. Vodenje družbe Avto Triglav d.o.o., Ljubljana, ki je od leta 2020 del mednarodnega podjetja Emil Frey Holding AG, s 15. januarjem prevzema g. Uroš Mravinec.

Uroš Mravinec, ki bo zamenjal dosedanjega direktorja g. Damijana Vuka, je član ekipe Avta Triglav od leta 2005. V tem času si je pridobil bogate izkušnje in znanje na področju nabave in prodaje vozil. Od leta 2007 je kot vodja oddelka AC Maranello skrbel za nabavo in prodajo vozil prestižnih znamk Ferrari in Maserati ter flotno prodajo. Po prekinitvi distribucije vozil Ferrari se je leta 2012 vrnil v oddelek Veleprodaje, kjer je skrbel za nabavo in prodajo vozil Fiat, Fiat Professional, Alfa Romeo, Abarth ter takrat novo znamko v prodajnem programu  ̶  Jeep. Leta 2020 je prevzel vodenje oddelka prodaje, produkta in logistike.

Avto Triglav v skupini Emil Frey danes skrbi za distribucijo vozil italijanskih znamk Fiat, Fiat Professional, Jeep, Alfa Romeo in Abarth ter distribucijo rezervnih delov za omenjene znamke. Podjetje je leto 2022 zaključilo s 105 milijoni evrov prihodkov in 46 zaposlenimi.

Send to Kindle
| Share

Oddaj komentar

Iskalnik rabljenih vozil

Išči

E-novice s področja avtomobilizma - prijava / odjava
Zvezdne steze Denis Avdič
Video trening varne vožnje
Video test Renault scenic dCi 110 EDC bose
Video test audi A8 3,0 TDI quattro
Domača predstavitev kia picanto
Domača predstavitev citroën DS4
Video test fiat punto evo
Reportaža - Vzhajajoča dežela avtomobilov