Avto.info

Formula 1

Maldonado: Lotus ni tako slab

Formula 1: Maldonado: Lotus ni tako slab

Formula 1

Avtor: Foto: Lotus

Pastor Maldonado je zelo pozitivno presenečen nad pričetkom letošnje sezone, saj od Lotusovega dirkalnika očitno ni pričakoval, da bo tako zelo hiter. Bolje rečeno, Maldonado je presenečen nad majhnim zaostankom za Mercedesom in tistimi, ki se borijo za uvrstitve na oder za zmagovalce.

Lotusova dirkača sta se namreč na prvih kvalifikacijah letošnje sezone kvalificirala med prvo deseterico, žal pa dirko končala že v prvem krogu (Grosjeanov dirkalnik je izgubil moč, Maldonado pa se je zavrtel in zletel v zaščitno ogrado).

Kot rečeno, pa Maldonado ostaja pozitiven: “Presenečen sem nad malim zaostankom, ne za Mercedesom, ampak za tistimi, ki so takoj za njimi. Nismo tako zelo slabi. Seveda moramo še trdo delati in ne smemo pozabiti, da to ni napredovanje lanskega dirkalnika, ampak povsem nov projekt. Verjamem, da se lahko iz dirke v dirko izboljšujemo in tako pridemo do konstantnega dirkalnika.”

Za konec je Pastor še dejal, da pričakuje v Maleziji dobro dirko: “Naš dirkalnik dobro dela, ko je vroče in v Maleziji zna biti zelo. Kot kaže imamo dirkalnik, ki je dober na vseh stezih. Vse kaže v naše dobro, sedaj moramo to le še izkoristiti.”

Send to Kindle
| Share

Oddaj komentar

Iskalnik rabljenih vozil

Išči

E-novice s področja avtomobilizma - prijava / odjava
Zvezdne steze Denis Avdič
Video trening varne vožnje
Video test Renault scenic dCi 110 EDC bose
Video test audi A8 3,0 TDI quattro
Domača predstavitev kia picanto
Domača predstavitev citroën DS4
Video test fiat punto evo
Reportaža - Vzhajajoča dežela avtomobilov